Vona Gábor, a Jobbik korábbi elnöke közösségi oldalán osztott meg pár gondolat a kormányváltás szükségéről. Szerinte bár Magyarországon a kormány- és rendszerváltásra is szükség van, egyelőre az ellenzéki összefogás saját teljesítménye alapján nem lesz képes erre.

Feltöltő: Bacskaikari
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Elhúzhatnál már picsába, szarházi orbán- csicska..
verőce21
A templomosok nagy arccal elsöprik ezt a moslékkoalíciót, most következően is...
Na csak hangosan gondolkodtam, lapozzunk.
kereső
Vona , aki ellenzékiként- ellenzéke volt a Gyurcsány kormánynak, és "ellenzéke" volt az orbán kormányoknak.
Ollyan ellenzéka, aki legtöbbször együtt szavazott a fideSS-el a demokrácia lebontásban, annak a jobbiknak- nem ennek, amely most van- amelynek "nemzethy" programját hajtotta végre orbán a társadalmi rendszer átalakitásában. És annak az "ellenzéki" pártnak a volt elnöke- amely nem volt hajlandó 2018-ban egyeztetni-és visszalépni , koordinálni a fideSS legyőzése érdekében. Már-már schifferi magasságokat ér el az eszme futtatása. Nem gyurcsány miatt!!! győzött a fideSS- megjegyzem hazugságok tömkelegével- hanem a 2008-as népszavazási kérdésekre adott "ellenzéki" válaszokkal. Mert a 2010-es választás, akkor és ott dőlt el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.