Hamarosan új fázisba lép az oltási program, a 60 évnél idősebb krónikus betegek 1 millió 756 ezren vannak. A miniszterelnök szerint egy hétvége alatt be tudnák őket oltani, ha lenne elég vakcina, de nincs. Orbán bejelentette: 2022-től a fiatalok jövedelemadómentességet kapnak 25 éves korukig.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Lemondott annak a kínai gyógyszercégnek az elnöke, amelytől Orbánék is vakcinát vennének
24.hu/kulfold/2021/01/15/sinopharm-vakcina-lemondas/
gina
Oltasd be magad és a családod , játszadozol a magyarok életével te elmebeteg patkány.??? te döntöd el ki éljen és ki nem?? te mocskos hitler utánzat, életemben senkit nem gyülöltem ennyire mint ezt a zsiros aljas disznót !!
Nessy
@Macskaszem: Most olvastam én is! Úgy hogy ezzel az erővel a szabályok betartásával lehet, hogy hamarabb megúszhatom a fertőzést, mintha legyengített vírust kellene legyőzni.
Macskaszem
@Nessy: Be akartam küldeni a cikket, de nem engedi a rendszer. Pfuuuuj, ezért járok már ritkán ide.
gina
Lemondott annak a kínai gyógyszercégnek az elnöke, amelytől Orbánék is vakcinát vennének. és kijelentette hogy 73 mellékhatása van és életveszélyes, ez az elmebeteg meg minket akar kiirtani, szemét patkány ///
gina
Az orvos arról posztolt kínai Weibón, hogy a Sinopharm oltásának 73 mellékhatása van, így ez a világ legveszélyesebb oltóanyaga.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.