Levelet kaptak a hazai szállodások és éttermesek, hogy pünkösd előtt ne számítsanak nyitásra.

Megalapozatlan, felelőtlen rémhír, hogy pünkösdig zárva kell maradjanak a szállodák és az éttermek, a kormány a vakcinák beszerzésén dolgozik, és azon, hogy mielőbb el tudjon indulni a tömeges oltás

– közölték a Világgazdaság megkeresésére a Magyar Turisztikai Ügynökségnél (MTÜ).

Kormányzati Tájékoztatási Központ is cáfolta, hogy Magyarországon pünkösdig zárva kell tartaniuk a szállodáknak és éttermeknek.

Cáfolják, hogy pünkösdig maradnának zárva az éttermek és a szállodák

Korábban a Propeller is beszámolt arról, hogy levelet kaptak a hazai szállodások és éttermesek, hogy pünkösd előtt ne számítsanak nyitásra.

Nehezen elképzelhető, hogy május előtt nyitás lesz. De nemcsak itthon, hanem Európa többi országában is, hiszen az átoltottság és a járvánnyal kapcsolatos adatok azt mutatják, hogy még egy darabig fennmaradnak a korlátozások

– mondta Flesch Tamás a 24.hu-nak.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(vg.hu)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Miért pont ebben kellene hinni a kormánynak, amikor amúgy minden másban össze-vissza hazudozik, naponta rendszeresen az ellentétét mondja annak, amit előző nap mondott és bármit ígér, azt minden esetben kizárólagosan a jövő időben lehetne értelmezni, ha folyamatosan nem ígérne rá.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
persze hogy cáfolják, mert még nem pontosították melyik év pünkösdig maradnak zárva...
...az egyház megnyugtatott mindenkit, lesz jövőre is pünkösd...sőt...utána is...
mindenki nyugodjon meg.
Aki Én
Az is megoldás lenne, ha a kontár kormány egyenesen, korrekten tájékoztatna.
kissé felnőttem
megin a bohozat nem tudja a jobb kéz miért lop a bal eszement tesze tosza intézkedéseik
kissé felnőttem
@Horizont: minap is 50 nő ...stb aztán Frissités hogy az 50 éves nő:::::::::: akkor várhatjuk a vidd ki a bilit is idd kinek irják majd itt mit várhatunk ?
verőce21
Egy éve elképzelhetetlennek tartottam volna, ha valaki azt mondja, hogy egy vírus miatt - amitől, amivel - meghal az összlakosság 0,12%-a, vállalkozások százezreit lehetetlenítik el, bezárják az iskolákat, maszkot kényszerítenek az emberekre, háborús időkben nem látott kijárási korlátozásokat rendelnek, el stb...
És a tömegek elfogadják..., sőt tapsolnak neki!
justhpeter
Miért pont ebben kellene hinni a kormánynak, amikor amúgy minden másban össze-vissza hazudozik, naponta rendszeresen az ellentétét mondja annak, amit előző nap mondott és bármit ígér, azt minden esetben kizárólagosan a jövő időben lehetne értelmezni, ha folyamatosan nem ígérne rá.
Gazella
@justhpeter: napi szinten óránként...változik.. de van amikor percenként egymást ellentmondóak a narancs bagázsok.
simmering73
A hónap vicce. Királyi szennycstorna reggeli híradó: soha nem látott magasságokba emelkedett a fidesz népszerűsége.
Eladott Ország
A Magyar Turisztikai Ügynökségnél is elég protekciós a helyzet. Csak jelzem, az ügynökség Rogán alá tartozik. Tóni itt, Tóni ott, aztán mégsem sehol. Ottan suttyomban osztogatnak milliókat, még maguk a nyertesek sem tudják, hogyan jutottak hozzá. Ha gyütt, gyütt, apád, anyád oda menjen! A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ), illetve az irányítása alatt álló Kisfaludy 2030 Zrt. több mint nyolcvan olyan, egyedi döntésen alapuló pályázatot tart nyilván, amelyek közös jellemzője, hogy a hazai és európai uniós pénzosztásoknál megszokottaktól eltérően még csak pályázati azonosító számmal sem rendelkeznek – írja a 24.hu a birtokába került dokumentumokra hivatkozva. És ezek a közpénzek vissza nem térítendő támogatások, pályáztatás nélkül, feltehetően informális csatornákon, akár személyes ismeretségek útján kerültek a turisztikai ügynökség asztalára. Hoppá, ha Zoób, akkor divat, ugye. Ha meg divat, akkor Orbán Ráhel. Abban is jó a Tiborcz felesége, Orbán Viktor lánya. Részt is vett egy új és pozitív magyar divatmárka kialakításában. Rossz, aki rosszra gondol. Megmondta akkor a Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója, hogy Csák János, a Design Terminál egyik tulajdonosa, Zoób Kati divattervező és Káel Csaba, a Müpa vezérigazgatója mellett a munkában hazaszeretetből részt vesz Orbán Ráhel is. cdn.shortpixel.ai/client/q_lossy,ret_img,w_768,h_432/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2020/02/gullerj%C3%B3.jpg
Gullerék suttyomban, pályáztatás nélkül szórják a milliókat
Pálinkás Pál
@verőce21: tovább kibontva a gondolatodat...a földön cirka 4000 emberre jut egy állítólagos covid halál...és romokban az élet...most mondja valaki hogy ez nem mesterségesen generált dolog...és mindez úgy...hogy 99%-ban azok halnak bele,akiknek nem sok volt már hátra!
lemming
Kinek kikapcsolódás egy szállodában jakuzziba ülni?
Kinek gasztronómia, hogy 45 alapanyagból elkészített boros dugó méretű ételt kap - aminek hurutos köpet íze van jobb esetben?

Azért zsákmányol ki a paraszt, hogy nagyobb nyeresége legyen, ami nyereségből sok szart meg tud venni (ingót, ingatlant, férfiakat, nőket, gyerekeket) - de az van skacok, hogy bármennyit is keresett a paraszt aznap, bármennyit is költött a paraszt aznap, attól még ugyanolyan paraszt marad, mint volt!

Vannak a sokat tanult parasztok... Nos, ők máshogy parasztok nagyon!
lemming
A világ legnagyobb problémája, hogy túl sok a paraszt!
lemming
@Eladott Ország: Utálom, amikor igazad van, mert az azt jelenti, hogy Magyarországnak annyi!
lemming
@Eladott Ország: Megint tökön rúgtál!

Te egy állat vagy - jó értelemben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.