Mi kivetnivaló van a kínai és orosz vakcinában, és miért lehetnek jók? Mire készüljön az egészségügy?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
Ami nem volt az még mindig lehet a politika kelléktárát kellene ehhez selejtezni teljes terjedelmében.
A világ történelmét végignézve csak Spartakustól- Hitlerig a nagyon humánusnak nevezett VX gáztól- vagy akár a mai napig ? Tanult valamit is a világ népe és a vezetői? 90 % ban sajnos a tények beszélnek: Rákóczitól- Haynau- ig , vagy Pearl Habortól - Vietnámon, az Öből háborún át máris itt járunk a valóságunkban, a közös hogy mindig a nép pusztult nem szemlélet.
Tiszteletre méltó a kutatási szándék és az eredmények, Az viszont hogy őrült mindig akadt, leredukál mindent a legalsó szintre egy pillanat alatt. Pl. atomfegyverkezés mert ki nem akar uralkodni? ugye?
Maradjunk annyíban : a Remény hal meg utoljára
kereső
Ez igaz lehet a világ kultúráltabb felén De itt Macaristánban nem igy van. Orbán kormánya bevállalja, utána meg másra fogja tolni a felelősséget- pl.Önökre. Kutatókra, orvosokra, az ellenzékre . Mert kell az ellopható pénz, az ötszörös áru vakcuinából is, és bizonyitania kell a kinai kommunista párt iránti hűségét .Hol tetszik élni ???Burokban? Vagy Ürge-Vorsatz szindrómában tetszik szenvedni???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.