Már 1 millió 755 ezren regisztráltak a koronavírus elleni oltásra interneten és postai úton – közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán.

Dömötör Csaba a Facebook-oldalára felkerült videóban elmondta: azok, akik regisztráció során felhatalmazást adtak a kapcsolattartásra, folyamatos tájékoztatást kapnak a legújabb fejleményekről, akik pedig nem adtak erre felhatalmazást, azokat majd akkor keresik, amikor az oltási terv alapján sorra kerülnek.

Emlékeztetett: az oltások hetek óta zajlanak, mind az egészségügyi dolgozók körében, mind az idősotthonokban, és az oltási terv alapján a következő körben a 89 év felettiek kaphatják meg a vakcinát.

Az államtitkár mindenkit arra biztatott, hogy regisztráljon az oltásra. Hangsúlyozta: a legerősebb eszköz a koronavírus ellen a vakcina, amely abban segít, hogy "mielőbb visszatérhessünk régi, megszokott életünkhöz".

Forrás: MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A Rogán Tonyó Goebbelsi minisztérium ideáig mit csinált az adatgyűjtésen és az ország totális kifosztásán kívül, hogy b@szódjatok meg!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
A Rogán Tonyó Goebbelsi minisztérium ideáig mit csinált az adatgyűjtésen és az ország totális kifosztásán kívül, hogy b@szódjatok meg!
Eladott Ország
"Meg kell őrülni annak a felakadt szemű erőlködésnek a láttán, amit a pártkatonák véghezvisznek a kínai vakcina kapcsán. Annyira egyértelműen pontosan ugyanaz történik, ami minden egyes esetben történni szokott, ha valamit kitalál a gazdi, hogy az valami elképesztő. Most Orbán agyába bevette magát a nem szűnő gondolat: a hatalma megtartásához be kell bizonyítania, hogy ő és egyedül csak ő képes megvédeni a mimagyarokat a járványtól. Is. Valószínűleg már átszivárgott az alternatív valóság védőbástyáján a gyanú: ha nem sikerül villámgyorsan beindítani a gazdaságot, rohadtul nagy baj lesz. Még a kormány (ami azonos Orbán Viktorral, mert minden azonos Orbán Viktorral) is belebukhat ebbe a szarba. Akkor hát nosza!"
kolozsvaros.com/2021/01/19/mert-sokkal-kevesbe-faraszto-hinni-mint-gondolkodni/
balos
A fel nem használt de még sem beadott vakcinákról tettek fel kérdést az illetékes fideSSes köcsögnek,amire nem érkezett válasz máig sem!Az orvosok szorgalmazták,hogy ne a kidobás legyen a sorsa ezeknek feleslegessé váló adagoknak,hanem értelmesen is lehet hasznosítani!Ezt a jelenlegi fasztervük lehetetlenné teszi!Mert olyan felkészületlenek,mint a 100 méteres síkfutás döntőjére!
Pálinkás Pál
ez a szám kb annyira hiteles,mint hogy hányan küldték vissza az inzultációt..
Klubtag
Kérem tisztelettel volt olyan kérdés, hogy melyik vakcinára jelentkezik, aki regisztrál???...
No e nélkül az egész hablaty szart sem ér...
lemming
Én szeretném, ha kitörne a polgárháború.
Nem azért, mert nagyon csúnyán le lesznek vadászva a (beinjekciózott kigyúrt náci fideszesek), hanem mert tetemre lesznek hívva - vagyis mik/kik ők valójában!

Persze, amíg ez kiderül rólad te faszszopó kopasz náci fradista, közben levadászlak.

Ami iskolát kijárt Orbán Gáspár, van... volt annál keményebb is, de emberi jogokat sértett, ezért bezárt az iskola.

:)
gina
Te rohadt adasd be magadnak a szuper Szputnyikot meg Kinait, szemét banda a nép feje felett döntenek a sorsunkról. micsoda csuda egy demokrácia, de nektek fidesz szemetek a nyugatit oltják
lemming
Nem érted ugye?
Egy polgárháborúban "Elválik az ocsú a búzától!"

Magyarország kis ország.
Kis polgárháború.
De végre kiderülne, hogy kik munkálkodnak Magyarország ellen és mellett!

Válaszuk el az ocsút a búzától - "magyarok, férfiak és asszonyok!"
lemming
Orbán Viktor egyetlen fia, buzi.
Orbán Viktor próbálta segíteni, aztán, miután kiderült, hogy egy fartúró köcsög, próbálta bújtatni.

Egyik sem sikerült.
A kihívások korát éljük.. lásd fekete-Győrt
Én 56 éves vagyok - és néha nagyon geci, mert már sokat tapasztaltam - és kihívom a királyi fakom-bakom iskolát kijárt kis csíra Orbán-fiút, az adekvát hercegfit egy ketrecharcra.

Csak te Orbán Gáspár frissen fiatalosan, meg én - a hátsó udvarból.
lemming
A felházas egyház alapító Orbán Gáspár szeret seggbe dugni férfiakat és magát seggbe dugatni és leszopni férfiakat.
Ez mennyire keresztényi?
lemming
Komolyan belefáradtam abba a gonoszságba, amit az Orbán vezette Fidesz ráhány a világra.

Ezek már elérték azt a szintet, hogy bántani kell őket - kivetél nélkül mindet.
Csúnyán !!!

Ha kell egyénként kell levadászni az összeset - névvel, címmel!
Ezek haza és nemzetáruló terroristák - nem érdemelnek kegyelmet!
Eladott Ország
@lemming: tegnap, 15:02 ♦ Orbán: “Ahol hús van, légy is van.” Mondja ezt az a három évtizede megélhetési erkölcsi hulla (mellékállásban politikus), aki a büdös életben nem dolgozott egy percet sem a piacon, és aki világ életében abból élt, hogy az ideológiákkal és a nem létező elveivel spekulált. Aki mindig annak adta ki és annak nevezte magát, ami pillanatnyilag garantálta, hogy politikailag túléljen.
24.p3k.hu/app/uploads/2012/10/Legy.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.