A sort a 82 év felettiek kezdik.

Hamarosan megkezdik a lakosság oltását
Oltásra jelentkezők adatait ellenőrzik az oltóközponttá átalakított nagyenyedi sportcsarnokban 2021. január 21-én. MTI/Kiss Gábor

A háziorvosok számára csütörtökön az országos tiszti főorvos egy információs csomagot és egy oktatóvideót juttat el, mivel főleg ők oltják majd be a regisztráltakat – hangzott el a koronavírus ellen védekezésért felelős operatív törzs csütörtöki online tájékoztatóján.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Nem akarok bunkó lenni, de miért pont ezt az idős korosztályt kell beoltani, mikor még nagyon sok eü-s dolgozó, tanár sem kapta meg! (Persze nem kínai és orosz vakcinára gondolok!)
Hol van az eddig hangoztatott sorrend???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Málna: Mi a faxért nem a családodnak nyomod a nyilas dumát turul baszó?
kereső
@Málna: Miért nem tudod befogni a lepcses szádat? Tudálékos majom.
Málna
@kereső: Miért kellene befognom a számat? Ez itt egy fórum. Aki idejön, az vállalja, hogy bárki hozzászólhat. Nem az én hibám, ha valaki a saját állítását sem tudja megvédeni, megindokolni. És az sem baj, ha valaki össze van zavarodva és nem tud világosan gondolkodni. Csak ne legyen már ez sem az én hibám...Rendben, kesergő?
gina
Kiváncsi leszek ki oltakozik az orosz és kinaival.. gondolom mind fidesz hivő...
kereső
@Málna: Ha nem tudsz viselkedni azzal sem, aki gyászol, akkor kiirod magad a társaságból. Nem mondták még neked? Kesergő az a retkes térdú nagynénéd sanghajból.
Málna
@kereső: Semmi kivetnivaló nem volt a viselkedésemben. A társaságotokra meg magasról teszek amúgy is. Szerintem rendkívül találó rád a kesergő jelző, de ha zavar, lehetsz majom is...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.