Az erősen ittas állapotban lévő férfi azt hitte barátai vehették el tőle mobilját – úgy döntött, visszaszerzi. Egy bozótvágóval a kezében indult az ivócimborái házához, akik karókkal a kezükben fogadták a szitkozódó férfit. A verekedésnek a járőrök vetettek véget.

Bozótvágóval a kezében indult el egy ittas ózdi férfi, hogy előkerítse a telefonját

Fotó: Police.hu

Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei január 23-án 22 óra 45 perckor az Árpád vezér utcán egy, az épület felé kiabáló, szitkozódó férfire lettek figyelmesek. A lépcsőházból ekkor kiszaladt további három férfi és összeverekedtek – írja a Police.hu.

A közlemény szerint a férfiaknál különféle karók és más eszközök is voltak. Az eset során személyi sérülés nem történt. A szemmel láthatóan erősen ittas társaság tagjai az egyenruhásoknak elmondták, hogy az este folyamán együtt italoztak, majd mindenki hazament. Az egyik férfi otthon vette észre, hogy nincs meg a telefonja, ezért dühös lett és magához véve egy bozótvágót telefonja keresésére indult. Eszébe jutott az is, hogy esetleg italozó partnerei vették el készülékét, ezért a lépcsőházukhoz ment és onnan ordibált a többieknek.

Police.hu / Metropol

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Semmi meglepő ez csak Ózd..Nálunk ez Borsodban lassan minden napos lesz sok kannibál cigány!
lusta
Tényleg jó. Az Árpád vezér úton lákó és a karó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.