A nagyobb ellenzéki pártok előválasztáson döntenek a közös ellenzéki jelöltekről. Szanyiék mellett a Mi Hazánk és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt jelentette be eddig, hogy külön listával próbálkoznának írja a 24.hu.

A tavalyi esztendő eredményeit és az idei kihívásokat áttekintve az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom önálló programmal, egyéni jelöltekkel, listával és miniszterelnök-jelölttel készül a 2022-es országgyűlési választásokra

– írja közleményében Szanyi Tibor pártja.

Az nem világos, hogy milyen eredményekre gondolnak: a párt eddig csak az októberi szerencsi időközi választáson indított jelöltet, ahol a színeiben Tóth Ádám 774 szavazatot gyűjtött, ami mindössze 2,2 százalékos eredményre volt elég.

Az IgenSzolidaritás elsősorban a dolgozói osztályok felé fordul, különösen azok felé, akik többnyire nem, vagy csak befogott orral vennének részt a választásokon. Ez egyben azt is jelenti, hogy kapuinkat szélesre tárjuk a civil mozgalmak számára is

– közölte Huszti Andrea, a párt elnöke.

A közleményből az is kiderül, hogy az ISZOMM a kormányváltáson és a szocializmus megvalósításán munkálkodik.

Forrás:24.hu
Kép:MTI

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Miután a töredék szavazatok a fideszt fogják erősíteni, indulhatnának vele egy listán is. Valamikor arányosan osztották meg a töredék szavazatokat, most a több szavazatot kapott párté az összes.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Málna: azt csípem benned,hogy a jól fésült ukrán frizurád alatt nincs semmi különleges ...,neked orbán az elvis !
vörösbombázó
Amit képviselnek vállalható lenne, ha nem egy végletekig leamortizálódott emberek vezetnék a pártot.
Málna
@Nessy: Hát ha már ti is feladjátok...Mert hogy én bízom a győzelmükben, az egy dolog.
Hogy érted, hogy 2018-ban a 49% volt a kevesebb? Egy párt sem kapott ennél többet, akkor hogy lehetett ez a kevesebb?
Nessy
@Málna: A fidesz-KDNP 49%. A többi szavazó 51% nem a kormánypártra szavazott! Ezért írtam, hogy nálunk 49% = 67% azaz 2/3. Ez nem feladás, ez az elmúlt tíz történéseinek az ismerete. A járványveszély égisze alatt hozott ad hoc törvények és rendeletek már csak a hab a tortán!
Málna
@Nessy: A választásokon nem azt számolják, hogy hányan nem szavaznak valakire. A 49% pedig messze a legtöbb volt, a többi párt meg sem közelítette. Ez most is így lenne, ugye ezért ez a kényszeres összefogás. És még így is kétséges az eredmény.
Nessy
@Málna: Mindentől függetlenül csak abban lehet reménykedni, hogy kis hazánk túlélte a törököt, tatárt, talán a fideszt is túléli. Per pillanat kb. itthon 2 millió körül, és a határon túlról pár százezren támogatják őket sok milliárdért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Technika - 2021. February 24., 20:18
Új projektbe száll be a NASA
Nagyvilág - 2021. February 24., 19:45
Trump harmadszor is elnökjelölt lesz