Az Európai Uniónak nem lenne szabad eljutnia oda, hogy a pénz hatalmának és Soros Györgynek a foglyaként rabságba küldje az európai polgárokat.

Kommentálta a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) kuratóriumi elnöke az Európai Bizottság azon döntését, amellyel elutasította az uniós szintű kisebbségvédelmi jogalkotást a Minority SafePack elnevezésű európai polgári kezdeményezéssel kapcsolatban.

Csizmadia László a CÖF-CÖKA hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten úgy vélekedett:

nem beszélhetünk demokráciáról, csak áldemokráciáról, mert a bizottság nem hallgatja meg az európai polgárok véleményét.

Arról is szólt, hogy az amerikai elnökválasztás kimenetele azt bizonyítja, hogy a balliberális oldal a világon mindenhol előre megírt forgatókönyv szerint dolgozik.

Hír/kép:MTI

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Mondja az urizáló kormányt közpénzen kiszolgáló parazita csoport...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lemming
A populizmus az új fasizmus!

Világosan, egyszerűen le kell írni, hogy mitől fasizmus a fasizmus.
Aztán be kell mutatni az egyezést Orbán kormányával.
Ha ezt folyamatosan (ismétlés a tudás anyja) és közérthetően teszik, akkor végre felfogják azok is, hogy mi folyik itt, akik eddig ezt nem látták vagy nem foglalkoztak vele.
Egy normális, egészséges lelkületű ember sem akar fasiszta lenni - még a fideszesek közül sem -, márpedig az egy a tábor* azt jelenti, hogy aki Orbánt támogatja, az a fasizmust támogatja, ergo fasiszta.

* "Ne feledjétek a választási csata(!?) első törvényét(!?):

Egységben az erő. Egy a tábor, egy a zászló. Csak a Fidesz."
Béla333
Mondja a CÖF, akik meg a Fideszes maffia, a pénz és Orbán bán foglyává váltak, egy önálló gondolat nélkül...
ómió
@Aki Én: Most meg már azt is rám hazudnád, éhes proletár, amit tükörbe nézve láttál!? Ja, vagy, hogy ez még mindig saját tetves bolsiságod! És már évek óta nincs benne jobbulásod? Legalább énekeld el az Internacionálétokat, bolsi fajkretén! Vagy már az se segít?
ómió
@Gazella: Töröld le a Böszmeszart a szád széléről, bolsiék luvnyája! Hátha úgy "hitelesebben" makoghatsz!
ómió
@csak úgy...: Megint magadból indulsz ki, bolsiék idiótája!? Attól, hogy te az efftársaid internáci ügynöke vagy, azt nálatok mindjárt a másikra kell hazudni, fajkretén!? Anélkül nem efftársi a napod?
Aki Én
@ómió: Mi van bolsi korcs, ma sem találtál eff-társat magadnak? Ma megint itt fogsz hazudozni? Ettől úgy érzed, van saját társaságod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.