László Imre közleményében hangsúlyozza: orvos is, nemcsak politikus, az oltási tervnek megfelelően pedig az orvosok megkapták és meg is fogják a vakcinát. A Mi Hazánk csütörtöki közleményében arról írt, hogy egy újabb polgármester oltatta be magát soron kívül.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tényleg ennyire hülyének lehet nézni bennünket

a duma a DK ellen irányul, de minden nem vakhitűnek szól

Az m1 ma reggel egy gondolatmentével – az egyik „független” szakértőjével mondatta el – okadatolta, hogy mennyire butának nézik az emberket. Hic & nunc nem foglalkozom ennek relevanciájával, csak a módszert mutatom be.
Nos az inkriminált okfejtés (a felvezető mocskolódásokat most hagyjuk) így hangzott: „miközben álságos módon támadják a kínai vakcinát a polgármestereik soron kívül oltatták be magukat!
Nos a dolog már ott is sántít, hogy nem maga a vakcina került „támadás alá”, hanem az a módszer, ahogy azt keresztülnyomták a szakembereken, érdekes módon az elkövetők még fel sem említették az elképesztő alkotmányos költségeket!
Ahogy abban is van nem is kis sumákolás, hogy az inkriminált polgi, orvos és bár nem praktizál pénzért, de önkéntesként igen, sőt a védekezésben is aktívan közreműködik. Csak felemlíteném, hogy nem úgy, mint a pofajártatásban (na jó seggnyalásban is) kimerülő tevékenységű Müller nyunyóka-anyó és a főmentős szóvivő elsők között kapott oltást!!! =))
Azonban mindez eltörpül a dolog logikai bornírtságán, lévén – nem volt más – a polgi ami magyar (© Orbán Viktor maga) vakcinánkból oltakozott, nem a kínaiból!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.