A Hírklikk információi szerint júniusban távozik az Emberi Erőforrások Minisztériuma éléről Kásler Miklós. Úgy tudjuk, Rétvári Bence, a tárca államtitkára lehet az utóda, aki a nyilvánosság előtt eddig is gyakran helyettesítette a parlamenti szócsatákban Káslert. Szinte kinevezése óta szorgalmazzák az ellenzékiek Kásler távozását, mert nem igazán elégedettek a munkájával. A járványhelyzet mutatta meg, mennyire súlytalan a kabinetben Kásler, hiszen azonnal elvették tőle a járvány kezelését és a rendkívüli jogrend idején lényegében Pintér Sándor belügyminiszter lett az egészségügyi miniszter is. Kásler mostanában sem az egészségüggyel kapcsolatban került bele a hírekbe, hanem azért, mert szeretné összerakni Mátyás király csontjait, s ha ez sikerült, akkor mindjárt újra is temetné a néhai uralkodót. Kásler sok emlékezetes pillanatot okozott a közélet iránt fogékonyaknak. Az eredetileg orvos politikus első nagy port kavart nyilatkozatában például úgy vélte, a halálos betegségek 70-80...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Cserélik egyik sarlatánt egy másikra...
justhpeter
Két csereszabatos agyhalott. Käsler 1.0 után Käsler 1.1.
kereső
Minden utcához keresztet! Ez rétvári programja. Lehet, hogy hatásosabb lesz mint a tiz parancsolat, vagy a rózsafüzér? És neki legalább a körme tiszta.
justhpeter
Két csereszabatos agyhalott. Käsler 1.0 után Käsler 1.1.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.