A miniszterelnök vagyonnyilatkozata szerint szinte semmi változás nem történt az anyagi helyzetében.

Orbánnak még egy nyamvadt tragacsra sem telik

Miközben Orbán Viktor haverjaihoz és csatlósaihoz a kormány egymás után vágta járványügyi válsághelyzetben a millárdokat, a kormányfőnek annyi mozgósatható pénze sincs, hogy vegyen magának egy használt autót.

Ehelyett inkább a banki tartozását törleszette, a 2019-es 2,2 milliót tavalyra 880 ezer forintra apasztotta.

Orbán továbbra is a Cinege utcai társasházban a 1544 négyzetméteres telken a 233 négyzetméteres ház társtulajdonosa, ami azért szép pénzt ér. Felcsúton pedig a stadion utcájának sarkán még mindig megvan a ház (63 négyzetméter lakterület, 2079 négyzetméter udvar és kert.

Cikk- és címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Valaki azt írta itt tavaly,a vagyonnyilatkozatok nyilvánosságra hozatala után,ha a miniszterelnök nem halad semerre a pénzügyeivel, sőt,a pártja tagjai között a legcsóróbb,hogy lehet egy ilyen embertől azt várni,hogy az ország ne a béka segge alatt legyen,mint most,hanem haladjunk előre,ha a saját pénzügyeivel se halad semerre. Hát igen,így is nézhetjük,ha nem tudnánk,hogy a vagyonnyilatkozat csak olcsó színjáték,parasztvakítás. Szól a titkárnőnek,hogy nyomtassa ki Mancika a tavalyit,jó lesz az az idén is
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Hazudjatok már rá valamit, efftársak! Üres a "talon"?
kissé felnőttem
öszintén: minek költene autóra ilyen utviszonyok út állapotok mellett, súlyadó vagyonosodási illeték éves biztositás, pályamatricák, műszaki felkészités vizsga okmányok cseréje jogsi hosszabbitgatások szerviz olajcsere javitatás ja pénzbüntik gyorshajtásért ( ja leadott rendszámra nem küldik ki a véda témát ) kátyúkár hát éves szinten még üzemanyag is lenne ? (1/2 stampó sem lehet ne ) összegezve a mostani nullással azaz ki is állja a cehhet na ? jóbban jár van hozzá sütnivalója úgye? nulla forint beirható ?
Eladott Ország
Még emlékszik valaki arra, hogy 2018 őszén, a Sargentini-jelentés vitája utáni sajtótájékoztatón hogyan hencegett Templomegere Viktor külföldi újságíróknak azzal, hogy igazságtalan számon kérni rajtuk a vagyonnyilatkozati rendszer szigorítását, mivel a magyarországi a legszigorúbb szabályozás Európában, úgyhogy lehet mindenkinek követni a jó példát? Íme: youtu.be/iMMsWiu5CTI
Ehhez képest azelőtt és azután is olyan ügyekbe keveredett őfényessége (hogy csak egyet említsünk: egy 60 millió dollárba kerülő business jettel utazott 2018 júliusában Bulgáriába a Videoton-Ludogorec BL-meccsre), amelyekbe Magyarországon és a hanyatló Nyugaton is buktak már bele vezető politikusok. Ez pedig pontosan azt jelenti, aminek látszik: jogellenesen, de következmények nélkül eljáró nagyhatalmú seggfejek, akik követhetetlenül vagyonosodnak, akik látványosan nagy lábon élnek, minden évben elbábozzák nekünk, hogy semmijük nincs, hogy a nem 47 ezer forintos havi jövedelmükből húsz év alatt sem voltak képesek törleszteni a 20 millió forintos bankhitelüket, még mindig 30 millió forinttal tartoznak a szüleiknek, hát csoda, hogy félretenni sem tudtak annyit se, mint egy takarékosabb kisnyugdíjas?
Ludmilla
minek neki... szarni is állampénzen megy..
ómió
@Eladott Ország:Na, fajgyökér! Már a jó bolsit hazudod fideszesnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.