A 2-es metró alá esett egy ember kedd délután a Deák Ferenc téri állomáson, az Örs vezér tér felé vezető oldalon – közölte a katasztrófavédelem. Azóta már újra a teljes vonalon jár a metró.

A 2-es metró alá esett egy ember a Deák téren

A kép illusztráció, nem a Deák téren és nem a balesetről készült. 

A katasztrófavédelem közleménye szerint a fővárosi tűzoltók a műveleti szolgálat irányításával megkezdték a metrószerelvények szétválasztását, hogy kiemelhessék az embert a mentőárokból.

A helyszínre a mentők is érkeztek.

A BKK a Facebookon először azt írta, hogy a 2-es metró csak egy szakaszon – az Örs vezér tere és a Déli pályaudvar között – nem jár, később azonban ezt úgy módosították, hogy az egész vonalon pótlóbusz közlekedik.

FRISSÍTÉS! 

Újra teljes vonalon jár a 2-es metró, amely helyett korábban baleset miatt pótlóbuszok közlekedtek – írta a Budapesti Közlekedési Központ a közösségi oldalán kedd délután.

A katasztrófavédelem korábbi tájékoztatása szerint metró alá esett egy ember a Deák Ferenc téri állomáson, az Örs vezér tere felé vezető oldalon.

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Valami elvetélt humorista lehet ma szolgálatban. A kép egyértelműen a metró Pillangó utcai megállóját mutatja, a Deák tér kicsit odébb van.
Az a bizonyos kis szakasz a Déli pályaudvar és az Örs vezér tere között a teljes vonalat jelenti. Itt az idézet.
"A BKK a Facebookon először azt írta, hogy a 2-es metró csak egy szakaszon – az Örs vezér tere és a Déli pályaudvar között – nem jár, később azonban ezt úgy módosították, hogy az egész vonalon pótlóbusz közlekedik."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.