A keleti vakcinák iránt érzett bizalmatlanságot igyekezte eloszlatni Szlávik János infektológus főorvos az RTL Klub reggeli műsorában.

A Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa szerint

a harmadik hullám elején vagyunk, már ha lesz hullám, de valóban észrevettük, hogy emelkedik a kórházban fekvő betegek száma.

Mint mondta, egyre több esetben mutatják ki a brit koronavírus-mutáns, de a jelenleg rendelkezésre álló vakcinák hatásosak ez ellen is, bár nem feltétlen annyira, mint az eredeti vírus ellen. Szerinte ez idővel fog kiderülni, a vírus állandóan változik, de az oltóanyagok jók, a lényeg, hogy minél hamarabb minél több embert oltsanak be.

Meg kell győzni az embereket arról, hogy a kínai vakcina is biztonságos. Nem félnek a kínai mobiltelefontól, a kínai áruktól, ez egyszerű pszichológia, közben már az is kiderült, hogy az orosz vakcina egészen kiváló

- jelentette ki Szlávik, hozzátéve: nem az a lényeg, hogy mivel oltja be az ember magát, hanem hogy beoltassa magát. 

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
@Málna: Nem vagyok orvos,de gondolom,arra esküdött,hogy minden tudásával megpróbál a betegeken segîteni. Nem arra,hogy politikai előnyökèrt egy engedèly nèlküli , fèlelmet,bizalmatlanságot szülő oltóanyagot " reklámozzon".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
babp1982
@division: gondoltam,hogy ostoba vagy most igazoltad-:)))
division
Ja, ostoba vagyok:-) Szeretnél te ilyen ostoba lenni, csak nem tudsz róla.
namihami
Gyógyászati célra ugyan alkalmatlan, de a fideszes korifeusok bankszámlája feltöltéséhez tökéletes táptalajnak bizonyul.
kereső
Olvasom, hogy megérkezett a 550 ezer adag kinai vakcina, a Sinopharm gyárból. Dokumentáció nélkül. Akkor hogyan állithatja, mi alapján állitja Szlávik doktor, hogy ez a vakcina jó?? Hasraütésre? Mert eddig Kina a vizsgálat III. fázisában millió katonáját beoltotta vele? És az eredmények ismertek? Nem. Akkor mit vett a külügyminszter? Vagy Ők- orbán és szijjártó bele nézett az üveggömbe, amit kásler adott kölcsön erre a célra? Külön pikkantériája a dollognak, hogy már akkor meg volt a megállapodás a kinai céggel, amikor még Magyarországon az OGYEI ki sem adta a "papirt", most meg nem is ők vizsgálják az érkezett szállitmányt , hanem az NNK- müller cecile vezetésével.Csak tudnám mit is vizsgálnak, dokumentáció hiányában??? Ki ezért a felelős???
kokopelli
@csipetke: A német EÜ-minisziter már ott tart,hogy azok a személyek akik akarják,azok államköltségen "gyorskontroll
készüléket" kaphassanak ! Olcsóbb mint a háziorvosok állandó meglátogatása!...és egészségesebb is otthon!
Lepényleső
Mi más is lehetne,amit ilyen erővel kell hirdetnie?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.