Azt persze nem lehet tudni, hogy ki hozta létre az oldalt. 

Egy teljesen ismeretlen hátterű, "Nemzeti Koronavírus Konzultáció” vált elérhetővé az interneten, az oldalról semmit nem tudni. Többen megosztották már az oldalt, többek között a vírustagadó Gődény György is. 

Gődény György ezzel a szöveggel osztotta meg a konzultációt:

JÓ HÍR, hogy végre manipulációktól mentes kérdésekre adhatunk válaszokat! Reméljük, ez is elősegíti a mielőbbi nyitást. Nem szokásom, de a járvánnyal kapcsolatos online konzultáció kérdőívét még én is kitöltöttem, és ezt javaslom mindenkinek, hogy tiszta kép legyen a valós társadalmi igényekről és az elvárásokról is.

Bízzunk abban, hogy tiszteletben tartják majd a lakosság véleményét, és a jövőben ez alapján hoznak döntéseket, nem pedig a média és a politika érdekei szerint.

Kamu nemzeti konzultációs oldal terjed a neten, a kormány feljelentést tesz a honlap üzemeltetői ellen – Közben a vírustagadó Dr. Gődény ezzel a szöveggel osztotta meg az oldalt

Az oldalról nem derül ki, hogy ki hozta létre, és ki gyűjt ott adatokat, mindössze annyit lehet olvasni, hogy ez egy „Nemzeti Koronavírus Konzultáció”, és alapvetően a járványkezeléssel kapcsolatban tesznek fel kérdéseket.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda kedden közölte, hogy feljelentést tesznek az oldal üzemeltetői ellen. Mint írják, csalás és személyes adattal való visszaélés miatt tettek feljelentést a nemzetikonzultacio.online-t létrehozó ismeretlen személyek ellen, mivel indoklásuk szerint az oldal azt a látszatot kelti, hogy ez a kormány hivatalos konzultációs oldala.

Forrás: 444, Telex

Címlapkép: Pixabay cco

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Lehet ez a Gödölye brillírozik. Felőlem akár száz is lehet. Ami úgy kezdődik, hogy nemzeti vagy konzultáció, mesze ívben elkerülöm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.