Milliárdos nagyvállalkozókat, kormánypárti politikusokat, fitneszedzőt és művésztanárt is találni az állami földosztás hevesi nyertesei között. Ebben a térségben is érvényesült a korábbi „trend”, vagyis a kormánypropaganda állításával szemben itt sem a valóban fölműveléssel foglalkozó, helyi lakosok kezébe került a területek zöme. A legtöbbet milliárdos üzletemberek, nagybirtokosok, vagy a kormánypárthoz köthető helyi politikusok „szakítottak” az állami területek privatizációjából – derült ki Ángyán József agrárprofesszor dolgozatából. A második Orbán-kormány egykori államtitkára elkészítette tizenötödik – lapunkhoz is eljuttatott – jelentését, amely a Heves megyei árveréseket vette górcső alá.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
És?? Tettünk ellene valamit is? NEM! Egyenes utat engedtünk nekik a szabad rabláshoz, amit ma már fékezhetetlenül meg is tehetnek.
nezelodo
@ila51: Igen cigánykereket vetnek bele, és földalapú támogatást aratnak fiatal gazda kiegészítéssel és Natura 2000 támogatás kiegészítéssel. Ráadásul nem kell hozzá traktor, gázolaj alkalmazott, és annak közterhei, és még hozzáértés sem, csak a mi kutyánk kölke legyen.
lampa laz
@sgl: igen, ez a legnagyobb probléma az ellenzékkel. Még Hadházy Ákos által előásott bizonyítékokat sem nyomatják a közvélemény elé, pedig lenne mit. A legnagyobb utálatom irányukba az, h leginkább egymással vannak elfoglalva és nem a problémák megoldásával, így aztán a fidesz mindig talál rajtuk fogást. Ezek még mindig tudják nyomatni a 2010 előtti problémákat, az ellenzék viszont nem tudja rájuk önteni a 10 éves szar kormányzásukat úgy, h értsék meg az emberek, h miről is szól a fidesz hatalma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.