A koronavírus-fertőzése után három hónappal Merkely Béla is megkapta a védőoltást. A KOVIDők ismeretterjesztő Facebook-oldalán közvetített élő beszélgetésében arról is beszélt, hogy bár lett volna lehetősége az amerikai oltóanyagot is beadatni magának, azt szerette volna jelezni az embereknek, hogy az esetleges fenntartások alaptalanok az orosz vakcinával szemben. Ő elsősorban bizalomnövelési célból választotta a Szputnyik V-t.

Forrás: metropol.hu
Feltöltő: voltmárjobbis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Keletiszel
Ja, el is hiszem! Ugyanúgy tudjuk ezt is leellenőrizni, mint a nemzeti konzultációt, vagyis sehogy! Nem is hagynák meg a rektori székben, ha nem azt kommunikálná, amit a Pártközpontban eldöntöttek!
division
@voltmárjobbis: Még te ostobázol engem, amikor kétszer egymás után sem tudtad Merkely nevét leírni? Állj már le, még ha nehéz is. Merkel, kétszer egymás után, ráadásul kisbetűvel kezdve a nevet. Szégyene vagy te is az országnak, akinek annyi köze van a virológiához, mint nekem a tehénpásztorkodáshoz.
division
@Málna: Nem lesz okosabb, sajnos az ilyen emberek eleve abban a hitben élnek, hogy okosak. Sok ilyen van.
voltmárjobbis
@division: Te szarházi orbán szekerét toló ostoba magyar: tudod kinek írom kisbetűvel, és rosszul a nevét? Aki szart sem ér.
voltmárjobbis
@Málna: Téged mivel oltottak be? Bár akármit mondasz, úgyis hazudsz, mivel fidesz/orbán hívő vagy.
division
@voltmárjobbis: Ezek szerint Merkel asszony szart sem ér? Csak mert az ő nevét írtad kisbetűvel: "merkel" Le sem tagadhatnád hogy magyar vagy, a stílusod mindent elárul. Hozzá nem értő, de mindenbe beleszóló, sikertelen, gyűlölködő, "mindenért más a hibás csak én nem" típusú igaz magyar:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.