Egy út kijelölése miatt ragadott kalapácsot a szomszédos föld tulajdonosa.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
„If I Had a Hammer ”

A még félnek is túlzás műveltség tobzódása

Mottó helyett:
az eredetit nem találom, de azt hiszem ez a leghíresebb:
youtu.be/Kp1z8EzZ5Hs

A derék átalakulóban lévő index.hu okadatolja az átalakulását és a sportossá válását. Lelkesen beszámol róla, hogy egy 53 éves Tolnanémediben élő férfit gyanúsítottként hallgattak ki hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az történt, hogy az illető – valamiért rosszul viselte, hogy a földmérők a földjén tüsténkedtek – felkapta a kalapácsukat és azzal fenyegette meg őket.
Amiről a derék portál „Meggyűlt a baja a helyi Thorral a tolnanémedi polgármesternek” címmel számolt be.
Nos ezzel ugye akadnak némi gondok. Már csak azért is mert ugye „Thor (Þor) a skandináv és germán mitológia egyik legfontosabb alakja, a mennydörgés, a vihar, villámok és a termékenység Áz istene. ” nem amolyan berágunk a főnökre földtulajdonos. Arról nem is beszélve, hogy neki volt saját kalapácsa nem kellett a fenyegetése áldozataitól lopnia! Ráadásul nem fenyegetőzni szokott, hanem lesúlytani, amiről Legfőbb ellenfele Jormungand tanúskodhatna! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.