A koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet nem változtat azon, hogy az emberek az egészségügytől a szeretteik gyógyulását várják. Mégis kilenc hónapja keresi a választ egy 83 évesen elhunyt asszony családja, hogy miért nem kapott megfelelő ellátást a nagymama.--- ----kilenc hónapja keresi a választ egy 83 évesen elhunyt asszony családja, hogy miért nem kapott megfelelő ellátást a nagymama.----- Ügyfelünk édesanyja a covid közvetett áldozata: halálát nem a koronavírus, hanem a járványra hivatkozva rosszul átalakított egészségügyi ellátórendszer okozta.

(Forrás: ataszjelenti.444.hu, sgl által)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
"A fidesz folyamatosan magát dicséri a bajt meg az ellenzékre akarja fogni, miközben a
HATÁLYBAN LÉVŐ TÖRVÉNY ALAPJÁN MINDENÉRT A KORMÁNY ÉS VEZETŐJE FELEL!!"
...i.imgur.com/YV4f35s.jpg
...Nem értem az ellenzéket, naponta kéne számonkérni a lassan egy éve történt hatalmas károkat okozó ágykiürítést ami sok ember halálát okozta ami TÖMEGGYILKOSSÁG!
HATALOMMAL VALÓ VISSZAÉLÉS! Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés!
...Mikor lesz feljelentés a tömeggyilkosság ügyében, a tavaszi ágykiürítés - 300 milliárdos kamu lélegeztető gépek?? - az őszi mérhetetlen töketlenkedés ostoba vakcina kommunikálás és vele együttjáró 100 milliárdos korrupció okán valószínű több ezer ember a fidesz maffia kormány és vezénylő tábornoka hibájából halt meg!
...Mi francot csinál az ellenzék, azonfelül, hogy foylamatsoan arra hivatkoznak: keményen dolgoznak, egyeztetnek.
ómió
Pedig efftársilag mindezt már egy kórházbezárással "kiküszöbölték volna"!
sgl
A fideszmaffiózók előre látók voltak, hiszen 98 után ők már megkezdték a kórház bezárást kettővel, a Mentő és Belügyi kórházzal.
Természetesen a mai ellenzék már akkor is kretén volt azóta sem tudta visszagyűrni és leleplezni a fideszmocskok hazudzásait a bezárásról.
Nessy
A kórház összevonások, átalakítások az szocialista kormány részéről egy átgondolatlan dolog volt. Akkoriban a fidesz élesen bírálta is őket, ellenzékben. Most viszont a pandémia égisze alatt annak egy még rosszabb változatát vezették be. Akkor most ki hozott ostoba, átgondolatlan törvényt? A kórház főigazgatósági vízfejről, mely mindenben dönt, mindent ő engedélyez, inkább ne is beszéljünk! Jelenleg maga sem tudja mit akar, de azt nagyon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.