A koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet nem változtat azon, hogy az emberek az egészségügytől a szeretteik gyógyulását várják. Mégis kilenc hónapja keresi a választ egy 83 évesen elhunyt asszony családja, hogy miért nem kapott megfelelő ellátást a nagymama.--- ----kilenc hónapja keresi a választ egy 83 évesen elhunyt asszony családja, hogy miért nem kapott megfelelő ellátást a nagymama.----- Ügyfelünk édesanyja a covid közvetett áldozata: halálát nem a koronavírus, hanem a járványra hivatkozva rosszul átalakított egészségügyi ellátórendszer okozta.

Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Pedig efftársilag mindezt már egy kórházbezárással "kiküszöbölték volna"!
Nessy
A kórház összevonások, átalakítások az szocialista kormány részéről egy átgondolatlan dolog volt. Akkoriban a fidesz élesen bírálta is őket, ellenzékben. Most viszont a pandémia égisze alatt annak egy még rosszabb változatát vezették be. Akkor most ki hozott ostoba, átgondolatlan törvényt? A kórház főigazgatósági vízfejről, mely mindenben dönt, mindent ő engedélyez, inkább ne is beszéljünk! Jelenleg maga sem tudja mit akar, de azt nagyon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.