Megjelent a Hivatalos Értesítőben az a miniszteri utasítás, amivel a Fidesz egyik parlamenti képviselőjét, Balla Györgyöt a koronavírus-járvány miatt szükséges stratégiai egyeztetésekért felelős miniszteri biztossá nevezi ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

A kormány szerint miniszteri biztos kellett kinevezni a megsarcolt városokkal való tárgyalások lefolytatására

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A 444.hu cikke a miniszterelnökség közleményére hivatkozva azt írja, hogy Balla feladata az lesz, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszter és 69 településvezető között folytatott egyeztetések után külön-külön tárgyaljon a 25 ezer lakos feletti vidéki városok képviselőivel.

A fővárossal és a budapesti kerületek vezetőivel Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára fog egyeztetni.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@ómió: Jól emlékszünk, mikor még a nemzeti-vej led projektjéhez is kölcsönfelvételre kötelezték az önkormányzatokat, had nőjön a tartozás. Aztán közpénzből megtámogatták. Ejjj, de jó is volt.
Meg a fideszes önkormányzatok, mint Kósa meg Lázár milliárdos hiányaik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Aki Én: A szelektív memória nem betegség, állapot, ami stabil.
justhpeter
@ómió: Amiből 1200 volt a fideSSes önkor,nmányzatok része 2010 elöttről Orbán felbíztatására (Debrecen, Pécs, Miskolc, Kaposvár).
ómió
@justhpeter: Matekból is "lassú" vagy, bolsijózsi!? Többet kéne rájuk hazudnod, mert az efftársi Budapest "csak" 200 milliárddal "részesedett" belőle!
ómió
@Aki Én: Nafene! Már azt is "nemzeti vej"-re kell hazudnotok, hogy a bolsi kormány még az önkormányzati alapfeladatok ellátására szükséges pénzt se volt képes az önkormányzatoknak biztosítani!? Évekig! "Ögyes"! Azok meg vehették fel rá "szerencsésebb esetben" a devizahitelt! Országosan összesítve 1300 milliárd forintot! A Lenin szobor nem szakadt még rátok!?
Clavigo
@ómió: Szerintem te egy barom vagy,,kibaszott rövid memóriával megáldva.. Eszméletlen sötét lehetsz,,,mint a néger segge az alagútban.Buta vagy,mint a rosseb.
surdilloFUJT
@ómió: @ómió: Naaa napihülye,lekászálódtál a svábhegyi beteg szamárcsődör himbilimbijéről?agyatlan genetikai korcs,elhúzhatnál már abba a jóq...va nénikédbe,aki homokszemért dugott és most már van egy sivatagja,ami a fejedre hasonlit!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.