A bérszövetség tárgyalásokat kezdeményez Budapest Főváros Önkormányzatának vezetésével.

Sürgős bértárgyalást kezdeményez a fővárossal, mint a budapesti közszolgáltató cégek tulajdonosával a napokban alakult bérszövetség

– olvasható a szervezet közleményben.

A fővárosi szakszervezetek béremelést követelnek Karácsony Gergelytől

Azt írják, hogy

„a szövetséget olyan szakszervezetek hozták létre, amelyek nem fogadják el az általuk képviselt dolgozóknak tett 0 százalékos béremelési ajánlatot.”

A bérszövetség megalapításában részt vett a BKV-nál és a BKK-nál működő Egységes Közlekedési Szakszervezet (EKSZ), a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VTDSZSZ), a Budapesti Közlekedési Szakszervezetek Szövetsége (BKSZSZ), valamint az FKF-nél, a FŐKERT-nél, az FTSZV-nél, a FŐKÉTUSZ-nál, és a BUDAPEST KÖZÚT-nál jelen lévő Helyiipari és Városgazdasági Dolgozók Szakszervezete 2000 (HVDSZ 2000).

Forrás: vg.hu

Címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luiz
Legalább 4 ingyenélő szagszervezetet számoltam össze a cikkben. Rúgd ki őket Geri, abból az összegből amibe ezek a léhűtők kerülnek legalább 10 000 forint fog telleni a valóban munkát végzőknek
luiz
@durbincs: 50? Én nyertem. Még mindig több mint a 0.
A nulla viszont nagyon kevés, végtelen messze van a nulla a 0,0000001 pontos sikaritól is. Még ha lennének is csodák
Pfff! De várj! Annak sincs semmi értelme, ha utolérnéd, akkor is utolsó helyen lennél holtversenyben
1984
Tehát a kormány fake intézkedései ellen nem lehet tüntetni, de a kormány által kizsigerelt, kényszerhelyzetbe sodort önkormányzatok ellen lehet...

Ezt valaki, pl Ujhelyi elmeséli az EU-ban - hogy mi folyik itt?

Ha a Fidesz kikerül a Néppártból és a szélsőjobbosokhoz áll be, megindul ellenük az ország. Megszűnt a nemzetközi legitimáció a Néppárt részéről a ténykedésükhöz. - szabad préda!

Ezt érzi Orbán, és fél...
Orbán fél és ha megérzik a vérszagot a politikailag nem korrektek (Orbán sem korrekt politikailag, szóval...) - akkor Orbánnak annyi!

ORBÁN VIKTOR FÉL !!!
134.bátor
Kovács Èva húzzál már innen a prostisrácokra,ott oszd az èszt! Nem veszed észre,te sötét nőszemèly,hogy rossz helyen kopogtatsz? Ez nem fideszes oldal,te odú!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.