Megkezdődött a koronavírus elleni AstraZeneca-vakcina hétvégi beadásáról értesítő sms-ek kiküldése. De sok anomália van a rendszerben: többen kaptak 300 kilométerre lévő oltópontra szóló behívót, másokat úgy érte ez üzenet, hogy pár napja kapták meg a vackinát. Utóbbiak között ráadásul van olyan, akit nem rég még Pfizerrel oltottak, most viszont AstraZenecát kínálnak a számukra.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ezen csodálkozik valaki??? a lopáson kívül semmihez nem értenek...
RonaGyuri
Kisebb káosz vagy nagyon sok anomália?

Ugyan már, csak a szokásos gagyi minőség, egyébként is a primer célja rendben van

Sajtóértesülések szerint „Megkezdődött a koronavírus elleni AstraZeneca-vakcina hétvégi beadásáról értesítő sms-ek kiküldése. De sok anomália van a rendszerben: többen kaptak 300 kilométerre lévő oltópontra szóló behívót, másokat úgy érte ez üzenet, hogy pár napja kapták meg a vackinát”.
Nos mint tudjuk ennél a rendszernél sem a szakmai szempontok voltak az elsődlegesek; sem orvostechnikai, se, számítástechnikai szempontok nem voltak érdekesek. Na olyan is. Voltak/vannak bőven nehézségek a regisztrációval magával is (ez ártunk és qurmányunk gügyűje, erős a gyanúm, hogy az ezeknél alkalmazott gagyi megoldásokon valaki nagyon sokat kaszálhat). Aztán mint ismert voltak üzemeltetési gondok is. most meg …

Nos ne legyenek gondjaitok megmondom: ez a Kormányzati Tájékoztató Központ hatásköre, ami a Miniszterelnöki Kabinetirodán működik (na ez túlzás oda tartozik, a működés az egy másik dimenzió). Na és ki ennek a vezetője??? Igen a derék Rogán Toncsi! Akiről köztudott, hogy éves viszonylatban többszáz milliós szerzői jogdíja származik valamiféle állítólagos találmányban – a hasonló informatikai terület egyik témákában - való részt-vétele ürügyén
szaboria1
KÁOSZ KÁOSZ ORSZÁG SZERTE!!!.
A MENTŐK AKÁR SOKKAL MESSZEBRE SZÁLLITHATJÁK A BETEGEKET KÓRHÁZBA MINT AMI A LAKÓHELYÉHEZ KÖZEL LENNE.
szaboria1
Van egy kérdésem az milyen SMS-t kap akinek csak vezetékes telefonja van? Sok vidéki ember nem használ mobilt.
Béla333
Semmihez nem értenek, csak a lopáshoz!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.