Az Európai Unió közös vakcinabeszerzéséből 3,5 millió adag Moderna-oltás jutott volna Magyarországnak, de a kormány 1,74 milliót ebből nem kötött le. A felszabaduló oltásokra hamar lecsaphattak más uniós országok: vélhetően Dánia, Németország és Franciaország. Más országok is eltaktikázták magukat.----Először a kormányfő azt mondta, hogy nem igaz, hogy ne hívták volna le a keretet.---- Majd az volt a hivatalos válasz, hogy nagyon hasonló a Pfizer termékéhez, utóbbi pedig olcsóbb és jobb szállítási feltételekkel bír. Viszont a portál szerint ellentmondásos a válasz, mert Gulyás Gergely előtte nem sokkal mondta azt, hogy az oltásoknál "másodlagos az ár. "----- Majd azt közölték, "az említett másfél millió Moderna-vakcinát 2021 decemberében szállítaná Brüsszel. " Itt a portál szerint a tévedés részben pontatlan, mert közvetlenül a gyártók szállítják a készítményeket.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tényleg bölcsek voltak az inkák és az aztékok, amikor járvány idején feláldozták isteneiknek a vezetőjüket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: Mondom, takarodj te buta patkány bolsi!
1984
@ómió: Ez még mindig a vakcináról és a kormán sumákolásról szól.

Valahol azt is előhoztad a bukott nyugatozás után (tényleg egész életemben ezt a shit "hanyatló nyugat" dumát kell hallgatnom a vezetőktől meg a csicskáiktól?), hogy Magyarország a második helyen áll az átoltottság tekintetében. Nos...

1. talán elhiszem ezt a számot, talán nem.
2. Amíg ezen a listán a harmadikok vagyunk, akkor tőlem akár tízszer is be lehetne oltva mindeni, az sem számít !!!

"A rangsorban csupán Mexikó és Peru szerepel hazánk előtt a halálozási arány tekintetében"

nyugatifeny.hu/2021/03/09/kiderult-magyarorszag-felkerult-a-nemzetkozi-halallistara

Márpedig Orbán mondta, hogy a halálozási arány a fokmérő. Hogy Orbán véleménye közben megváltozott (nála ez rendszeres - ahogy az elvtelen embereknél), mert e szerint bukta van és most az átoltottsági szám a nyerő a fidesznyikeknél, az nem változtat a tényeken!
ómió
@1984: Igen, a "nyugati fény" meg Szabó Tímea, de főleg az Athina Híradó az, amiből - látom - te "merítesz"! Talán akkor a "leghitelesebbek", ha Korózs efftársatok a "narrátor"! Azt nem "mondták még be", hogy nálunk a 10 millióból 11 millió már el is halálozott? Vagy ez csak a jövőheti "program" része? Amúgy meg, higgyél továbbra is csak Leninnek! Attól csak "jó efftárs" lehetsz!
ómió
@Aki Én: Na! Vigyorgók "díszpolgára", Aki kretÉn efftárs, még mindig nem koptál le? Még mindig itt homorítasz teljes, másrahazudásra érett efftársi tetvességed "fényében"? Szedaszünetet kaptál, bolsi fajgörény? Azt lovagolod?
1984
@ómió: Ez nem válasz semmire, csak fröcsögés.
Ide menekültök végül a tények elől - a fröcsögésbe.
ómió
@1984: Az, hogy hazudtok minden hullámhosszon, nem válasz? Elég, ha az a valóság! Mint, ahogy az!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.