A szálláshelyek novemberi zárása óta nem járt vendég a novai Csicsergő Szabadidőközpontban, 15-ből tizenegy munkatársat el kellett bocsátania a tulajdonosnak tavaly év végén. A NAV múlt szerdán kiment ellenőrizni a Zala megyei falu egyetlen üdülőjét, mert hónapok óta nem használták a pénztárgépet.„Azért volt bosszantó az ellenőrzés, mert hónapok óta szinte semmilyen támogatást nem kapunk az államtól. A hatóságok pedig csak vegzálják az embert, miközben egy csomó díjat így is fizetnünk kell” A megtartott kollégáknak ugyan már novemberben megigényelték a bértámogatást, de csak január végén kapták meg az első részletét. ez a támogatás valójában csak aprópénz, a személyi jövedelemadót, a közüzemi alapdíjakat és kötelező turisztikai adatközléshez kapcsolódó havi díjakat ugyanúgy fizetniük kell.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Már nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. Bármi is volt az oka a kiszállásnak, ekkora ostobaságot már nem tudok hová tenni.
nemkati
Ezt jelenti a Fidesz kormányzás. Hatalmas összegű pofátlan lopások, dilettáns aktatologatások, a lakosság mondvacsinált ürüggyel való vegzálása, koncepciós perek indítása ellenzéki polgárok ellen, a rabolt pénzekből urizálás és a gazdagságuk fitogtatása, az ország szempontjából felesleges beruházások, pénzköltések közpénzből, eu-s pénzből, amikből óriási "alkotmányos" összegeket nyúlnak le, cinikus, az érdemi választ nélkülöző válaszok közérdekű kérdésekre, az ellenzék semmibe vétele, folyamatos gyalázása ahelyett hogy egyenlő partnereknek tekintenék,... és még sorolhatnám.

Nem lehet elégszer elmondani: azt a 133 bátor semmirekellő bűnözőt a Parlamentben kevesebben válaszották meg a szavazók, mint a 66 ellenzékit.
sokanvagyunk
Furcsállották, miért nem csicsereg a kasszagép a Csicsergőben - tavasz tájon. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.