Orbán Viktor a reménytelenség és a lemondás politikusa. Reménytelen, hogy valaha halljunk tőle akár csak egy felelős mondatot is a válság kezeléséről, mert sorozatosan lemondja a beszédeit - így kommentálta a Kormányszóvivői Iroda azt a hírt, miszerint a Fidesz elnöke március 6-ra halasztotta országértékelő beszédét.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
huhu
Orbán, 2009.03.15.:" ...mi mindig visszaszereztük országunkat, még a legnagyobbaktól is!"
Óriási duma! Zseni ez a Viktor gyerek. Dagad a mellem! Valóban fasza gyerekek vagyunk, mindenkitől visszaszerezzük! A legnagyobbaktól is! Oszt, vajon, miért VESZTETTÜK el? Akkor hol volt Viktor? Kisebbségben? Felcsúton? Focimeccsen? Disznót vágott Demjánnal? Naggyűlésen az Astoriánál? Erről miért nem beszél?
Ez a Fidesz politikája! Csak a szépről beszél. Majd Gyurcsány elmondja a vereség okát. A Fidesz csak nyerni tud, arról szól! A vesztéshez semmi közük, a győzelem meg az övék! Ezért NEM HISZEM EL egyetlen szavát sem a Fidesznek
Evikati
@huhu: én meg Gyurcsány bandájának nem hiszek. Igaz, bevallotta, hogy hazudtak, de ez az őszintesége is hamis volt!
Csubaka
@huhu: Nem értelek Huhu!
Én folyamatosan panaszkodni és kritizálni hallom a FIDESZ-t és be kell(ene) látni, sok esetben súlyos igazságok is vannak azokban. A nagyon nagy baj az, hogy azokat a kifogásokat, észrevételeket nem az MSZP parlamenti képviselői teszik. Azokkal ugyanis elejét lehetne venni a társadalom különböző rétegeivel szemben keletkező, helyenként teljesen felesleges és egyre élesebb konfrontálódásnak.
Aki viszont eladta lelkét az ördögnek (pénz) más értéket már képtelen felismerni és elfogadni. Tehát nem marad más a számára mint a "Ne szólj szám, nem fáj fejem" könyörtelenül gyáva igazsága. Nekem viszont eszembe jut egy másik is
"Gyilkosok közt cinkos aki néma"
Evikati
@Csubaka: Bocsánat! "Vétkesek közt cinkos aki néma." Babits Mihály: Jónás könyve.
Remélem, nem haragszol:-)
Csubaka
@Evikati: Látod, látod!Csak igaza lehet huhunak és nem tudom 2-vel sem feljebb tornázni az IQ-mat.
Köszönöm a helyre igazítást és röstellem is magam.
Evikati
@Csubaka: Az IQ-d rendben, ilyen nyelvbotlás előfordul. Ez nem gondolkodásbeli "fogyatékosság":-) Ne röstelld magad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.