A Jahn Ferenc kórház tömött váróiról kaptunk fotókat, ahol 3 órát kell várni az oltásra kezdi posztját a Momentum.

Az emberek láthatóan nem tudják betartani a távolságtartási szabályokat, komoly veszélyt jelent ez mindenkire nézve!Az önkormányzatok már többször is felajánlották a segítségüket a tömeges oltási terv szervezésében, de sajnos eddig süket füleket találtak a kormányzat részéről.

-írták a bejegyzésben.

A harmadik hullám során sorra dőlnek a rekordok és egyelőre nem látni a járványgörbe tetejét. Az önkormányzatoknak és a kormánynak együtt kellene dolgozniuk! Fogadják el a segítséget!

-tették hozzá. 

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy elképesztő tömegnyomor volt a Dél-pesti kórházban is.

Forrás:Facebook
Címlapkép:Facebook

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
istván irén
Saját tapasztalat 1. oltás 02.19 valóban tömeg a többség kísérő 10 percet vártunk 2. oltás 03.12 . nem volt tömeg 2 percet vártunk Jahn Ferenc kórházban. Tudom ez most nem népszerű, de ha a tényeket nem vesszük figyelembe mi különböztet meg minket ettől a tetvedék bandától?
Málna
Ha egy stadionban kellene várakozni, az emberek akkor is annak a szobának a bejáratához tömörülnének, ahol oltanak. Egyszerűen ilyenek és kész. Pláne az idősek. A boltban is mindig elém áll valamelyik a pénztárnál. Még mindig nem értik a másfél méter távolságot...
ómió
Önként rohannak oda egyszerre, vagy "jól szervezetten"?
Gazella
málna meg ómió...na elmentek A REDVÁS BÜDÖS FASZBA! oda valóak vagytok.!
istván irén
Sajnos tény hogy az időpont helyett már reggel beállnak a sorba így képezve óriási tömeget. Nálunk az SZTK-ban is így van 1-2 órával előbb jön aztán meg hisztizik, hogy csak 15 perccel az idő pontja előtt engedik be. Jelzem én is nyugger vagyok
voltmárjobbis
@Aki Én: tegnap :08:19 Nem arról van szó, hogy nem mindenki akar oltást, hanem arról van szó, hogy nem mindenki akarja az oroszt, a kínait, manapság meg már az astrát sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.