A 38 éves Antónia középiskolai tanárként dolgozott. Február 13-án oltották be az AstraZeneca vakcinával írja a ma7.sk.

Tragédia: beoltották az AstraZeneca vakcinájával, pár nappal később meghalt a 38 éves tanárnő
Kép:Pixabay

Néhány nappal később a szlovák közszolgálati televíziónaknyilatkozott arról, hogy az oltást követően magas lázat, súlyos fejfájást és izomfájdalmat tapasztalt.

Egy héttel az oltás beadását követően kórházba került, ahol február 27-én elhunyt. A halál pontos okát a boncolás állapítja meg, Antónia halálát valószínűleg agyi ödéma és tüdőembólia okozhatta. A hölgy trombofíliás volt, ami genetikailag hajlamossá tesz a trombózis kialakulására.

Szlovákiában eddig 804 esetben jelentettek komolyabb oltási reakciókat az AstraZeneca vakcina beadása után. Halálesetet nem jelentettek az oltással összefüggésben. Szakértők hangsúlyozzák, nincs bizonyíték arra, hogy a 38 éves tanárnő halála összefüggésben lenne a vakcina beadásával.

Forrás:ma7.sk
Címlapkép:Pixabay

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ágimami
@division: Azt hiszem egyről beszélünk, nem???
ágimami
@division: Most már nem aggódom, túl vagyok rajt és szerencsére eddig nincs semmi bajom, remélem nem is lesz!
division
@Pálinkás Pál: Az iskolában már jó ideje kell a maszk, csak hogy tudd, és lassan órán is kell majd használniuk, bár én remélem, nem kell menniük iskolába még jó ideig. Nincs arra bizonyíték, hogy a megbetegedett gyerekeknek gyenge lenne az immunrendszerük, a vírus erősebb mint bárki immunrendszere egyre inkább. Nyilván te ne is foglalkozz a vírussal, ne oltasd be magad, csak ne menj emberek közé fertőzni, ennyi.
division
@ágimami: Nem lesz, ne aggódj, max. nem leszel majd olyan beteg, mint akik nem oltatják be magukat. Inkább némi láz meg izomfájdalom pár napig, mint a vírus.
Pálinkás Pál
@division: mit pampogsz?..állítólag te védett vagy, meg azok is akik oltattak...mi, akik nem, már hadd "fertőzzük" egymást...ne foglalkozzatok velünk...persze mintha a hírek azt mutatnák valami homok van a gépezetben...mintha inkább nőne a fertőzöttek, halottak száma...pedig némi javulásnak kéne mutatkozni matematikailag is...ja...és az idősotthonokban sem halnak kevesebben,mint tavaly...az iskolát miért kevered ide? 6 év alatti gyerekekről beszéltem...akik állítólag " súlyos " szövődményeket kapnak...tehát továbbra is...,miért is nem kell nekik maszk?../ talán mert nem számít semmit!../
Eladott Ország
2021. március 9-én 22 thromboemboliás esetet jelentettek az Európai Gazdasági Térségben COVID-19 Vaccine AstraZeneca vakcinával beoltott 3 millió ember között.
www.ema.europa.eu/en/news/covid-19-vaccine-astrazeneca-prac-preliminary-view-suggests-no-specific-issue-batch-used-austria

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.