A Jahn Ferenc kórház tömött váróiról kaptunk fotókat, ahol 3 órát kell várni az oltásra kezdi posztját a Momentum.

Az emberek láthatóan nem tudják betartani a távolságtartási szabályokat, komoly veszélyt jelent ez mindenkire nézve!Az önkormányzatok már többször is felajánlották a segítségüket a tömeges oltási terv szervezésében, de sajnos eddig süket füleket találtak a kormányzat részéről.

-írták a bejegyzésben.

A harmadik hullám során sorra dőlnek a rekordok és egyelőre nem látni a járványgörbe tetejét. Az önkormányzatoknak és a kormánynak együtt kellene dolgozniuk! Fogadják el a segítséget!

-tették hozzá. 

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy elképesztő tömegnyomor volt a Dél-pesti kórházban is.

Forrás:Facebook
Címlapkép:Facebook

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
voltmárjobbis
Egyáltalán: miért kell regisztrálni oltásra. Az orbáni kormány nem tudja hány ember és milyen korú él az országában?
Nem akar mindenkit beoltatni?
balos
Akire gondolsz az 1 miniszter-álnok!
justhpeter
Lassan kezdem azt gondolni, hogy ez már nem töketlenkedés !
division
@Szeparepa2: Ez mind igaz amiket írtál. Van egy másik baj is: Azért kezd a fiatalabb korosztály között is jobban terjedni a vírus, mert csak az időseket védik, így a vírusnak más gazdatestek kell keresniük. Már a gyerekek körében is kezd terjedni. Azonnal oltani kellene mindenkit, mert nagyon rossz vége lesz, regisztráció nélkül, kijelölt oltópontokon.
RonaGyuri
@justhpeter: nem csak, dilettantizmus és főleg arrogancia! =))
S persze - ahogy szinte minden intézkedésről lerí - más fontos nekik, főleg persze a lopás!
RonaGyuri
@voltmárjobbis: NEM TUDJA! Amióta Lolo & barátai vették gondjaikba az állami informatikát alapvető működési gondok vannak!
Gazella
Nem kell ujjal mutogatni momentum. Az összes oltóponton ez folyik. Senki nem gondolt arra, hogy 1000-ket kell várakoztatni ráadásul időseket a kórház várakozóhelyein. Megszokhattuk már mert a baleseti várakozó és még a folyosó us tömve szoktak lenni. Ezeket a kórházakat pirinyói várakozókkal álmodták meg!! A főmérnökökre mutogass momentum!! Aki kitalálta hogy melyik ambulanciához mekkora váróterem kell!!!
Gazella
@Gazella: arról nem beszélve ezek a szerencsétlen idős emberek csendben és méltósággal viselik az ordításos írányitást!!
Aki Én
@voltmárjobbis: Azért kell regisztrálni, hogy szervezni lehessen, és pont ez ne legyen.
De ezek tényleg mindenhez idióták. Nem is érdekli öket dibaiozás közben. Ezeket csak az ezen kereshető milliárdok érdeklik.
Ráadásul folyamatosan hazudoznak.
ila51
Most van felújítás alatt , jól el is tévedtünk mikor a papát látogattuk , annak ellenére hogy kérni kellett az időpontot , 10 percet , még a Covid osztályt is megtaláltuk akaratlanul , de a kijáratot alig .
voltmárjobbis
@Aki Én: ma 19. orbán nem tudja hány ember él Mo.on? Regisztrálni kell ehhez? Ne röhögtess.
Gazella
@Szeparepa2: Nem nézem meg! Kórházban melózok. Másik apámat én is vittem az első oltásra, pénteken meg a másikra.
gina
Csak elmebetegekből áll ez a kormány , szégyene Magyarországnak, és ez a primitiv banda veregeti a vállát hogy milyen jók, undoritó férgek, csaló pénzéhes fidesz , minden megmozdulása idétlen és agytalan olyan mint OV maga és beteg , önimádó IQ nulla holdudvara
Yoda69
Ezert kellene a sport letesitmenyeket berendezni oltokozpontoknak. Tagas ter, rendezett infrastruktura, kuturalt kornyezet. Idealis tobb tizezer ember beoltasara.
De nem. A fideSS celja hogy minel tobben halljanak meg. Minel nagyobb legyen a kaosz es a felelem. Csak igy nyerhet jovore, mindent ennek rendel ala.
Aki Én
@voltmárjobbis: Nem értettél meg. Tudják, de miután nem kér mindenki oltást, ezért aki kér azt szervezni lehessen. Csak éppen ehhez is balfaszok.
istván irén
Saját tapasztalat 1. oltás 02.19 valóban tömeg a többség kísérő 10 percet vártunk 2. oltás 03.12 . nem volt tömeg 2 percet vártunk Jahn Ferenc kórházban. Tudom ez most nem népszerű, de ha a tényeket nem vesszük figyelembe mi különböztet meg minket ettől a tetvedék bandától?
Málna
Ha egy stadionban kellene várakozni, az emberek akkor is annak a szobának a bejáratához tömörülnének, ahol oltanak. Egyszerűen ilyenek és kész. Pláne az idősek. A boltban is mindig elém áll valamelyik a pénztárnál. Még mindig nem értik a másfél méter távolságot...
ómió
Önként rohannak oda egyszerre, vagy "jól szervezetten"?
Gazella
málna meg ómió...na elmentek A REDVÁS BÜDÖS FASZBA! oda valóak vagytok.!
istván irén
Sajnos tény hogy az időpont helyett már reggel beállnak a sorba így képezve óriási tömeget. Nálunk az SZTK-ban is így van 1-2 órával előbb jön aztán meg hisztizik, hogy csak 15 perccel az idő pontja előtt engedik be. Jelzem én is nyugger vagyok
voltmárjobbis
@Aki Én: tegnap :08:19 Nem arról van szó, hogy nem mindenki akar oltást, hanem arról van szó, hogy nem mindenki akarja az oroszt, a kínait, manapság meg már az astrát sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.