7706 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 524 196 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 131 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 17 083 főre emelkedett. Folyamatosan zajlik az oltás, már 1 334 595 fő a beoltottak száma, ebből 398 962 fő már a második oltását is megkapta.

Forrás: novekedes.hu
Feltöltő: voltmárjobbis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
Hogy is van ez? Ország bezár, kijárási tilalom, maszk kötelező, bolt bezár, oltás orbán szerint ezerrel, - Akkor hogy is van ez a rohadt szar statisztika?
Pálinkás Pál
hol vannak a halottak?
www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_wnh004f.html
mert jól látszik hogy jan 1.-től máig...nagyjából ugyanannyi a halott mint tavaly ilyenkor../még nem volt "járvány" /..és kevesebb mint 2019 ugyanezen időszakában...nos akkor valamelyik " szakértő virológus " magyarázza már el nekem...hol dúl a járvány...és miért halnak meg kevesebben ,mint 2 éve ?,, várom a kimerítő válaszokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.