Ó. Bence, aki február 25-én késsel sebesítette meg egy SZFE-maszkos nő arcát a 151-es buszon továbbra is rács mögött maradhat – írja a 24.hu.

A kerületi ügyészség szökés, elrejtőzés valamint bűnismétlés veszélye miatt arra tett indítványt, hogy a bíróság további három hónappal hosszabbítsa meg a gyanúsított letartóztatását.

A férfi elismerte, hogy a maszk miatt rántott kést és kötött bele a nőbe

- mondta Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

Ó. Bence a Szent Imre tér felé közlekedő 151-es buszon odalépett az SZFE-s maszkot viselő nőhöz, majd szidalmazni kezdte a mozgalomhoz való tartozása miatt. Ezt követően kést rántott, amivel megsebesítette a nő arcát. A támadó leszállt a buszról, majd elmenekült, a rendőrség rövid időn belül elfogta. A nő könnyű sérüléseket szenvedett, a támadás azonban súlyosabb sérülés okozására irányult.

Ó. Bence különös magyarázattal állt elő a kihallgatásai során:

Először azt állította, hogy az SZFE-s maszkot viselő nő fordult bele a késbe, majd ezt annyival egészítette ki később, hogy lehet, hogy megvágta a nőt.

A férfi cselekménye felfegyverkezve elkövetett közösség tagja elleni erőszaknak, valamint súlyos testi sértés kísérletének megállapítására alkalmas. Az elrendelt 30 napos letartóztatás a jövő héten jár le. Az ügyészség kérte a letartóztatás meghosszabbítását.

A főügyészség tájékoztatása szerint a nyomozás már a végéhez közeledik, és a kerületi ügyészség gyorsított eljárásban szeretné bíróság elé állítani a férfit. Erre a jelenlegi járványügyi védekezés miatt előreláthatólag április 5-e után kerülhet sor.

Forrás: 24.hu
Címlapkép (illusztráció): MTI/Mónus Márton

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
@Shikari: Érthető az indulata? Te idegbeteg vagy. Ha valki SZFE maszkot visel azt meg kell támadni, gyűlölni kell, mert ügye az érthető. Ez a te politikai hitvallásod akinek más a véleménye azt gyűlölni kell. De ügye a ball oldal végez gyűlolet kappányt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
Itt a kínai gyilkos magyar társa - csak neki szerencsére nem sikerült, amit eltervezett! Mert aki kést visz magával, az ölni is akar vele! E szerint kellene elbírálni a tettét, nem a hablatyolását meghallgatni!
csak úgy....
@Shikari: tibim,nem mindenki tartja az eszét gyufásdobozban mint te,ezt el kell fogadnod !
csak úgy....
@Yeromos: ez csak az orbán hívek értelmi színvonalától függ...,szerintem lenne köztük,aki ezért az apróságért gyorsabban fejezne mint egy afgán talib.
namihami
Biztos azt hitte, hogy a villamoson való utazáshoz nem jegy kell, hanem kés. És ugyebár, pusztán csak fel akarta mutatni, hogy érvényes késsel veszi igénybe a villamost.
Mert egyébként mi más indokolna egy közös használatú járművön való késsel hadonászást? Amibe egy másik utas, úgy hipp-hopp, ""belefordul""?
justhpeter
Nem szabad bántani a kínait, ő Orbán kedves migráncsa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.