Mégis elkezd oltani Kiss Csaba erdőkertesi háziorvos, aki azzal vált ismertté, hogy eddig nem volt hajlandó beadni a vakcinákat a saját körzetében.

Váratlan fordulat: Eddig megtagadta az oltást, most mégis oltani fog az erdőkertesi háziorvos

Fotó (illusztráció): Pixabay

Döntését korábban több érvvel is megindokolta, kifogásolta, hogy a kínai vakcinát nem hagyta jóvá az Európai Gyógyszerügynökség, és mint fogalmazott, nem szeretne „gyógyszerkipróbálásokban részt venni”. Legfőképpen azonban azért nem akart oltani, mert a rendelőjét nem tartotta megfelelő helyszínnek ehhez, a páciensek összezsúfolásával szerinte inkább a járvány terjedéséhez járulna hozzá, mint a megelőzéshez.

A háziorvos ellenállását még Orbán Viktor is szóba hozta interjújában a Kossuth rádióban, a Pest Megyei Kormányhivatal pedig egymillió forintos bírságot szabott ki Kiss Csaba praxisára. A háziorvos felháborítónak nevezte a bírságot, és jelezte, hogy jogi útra tereli az ügyet.

Erdőkertes polgármestere, Pásztor László kedden azt mondta a Hír Tv-nek, hogy Kiss Csaba betegei Veresegyházán kapják meg az oltást. A településvezető közlése szerint az önkormányzat minden helyinek segít, aki szeretné megkapni a koronavírus elleni vakcinát.

Ehhez képest szerdára fordulat állt be az ügyben

- írta meg a 24.hu.

A polgármester közleményben tudatta, hogy az erdőkertesi háziorvos átvette a településre érkező 210 oltóanyag rá eső részét, és pénteken megkezdi az oltást.

Ez azt jelenti számunkra, hogy lakosaink a háziorvos által oltott vakcinákat helyben tudják felvenni, és nem szükséges Veresegyházra utazni érte

– közölte Pásztor László.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: Pixabay 

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Ezt kellene káslernek és az operett törzsnek elolvasni, nem mindig az orvosokat szapulni!!!
ágimami
Ezt kellene káslernek és az operett törzsnek elolvasni, nem mindig az orvosokat szapulni!!!
NKF
Eltiltani ,örökre!Szophat Fletónak amennyit akar,magánemberként!
Orvosként, azért más a helyzet!Jó tudni,most már két görény dokink van!
justhpeter
@ágimami: Mi a garancia arra, hogy meg is értenék ?
ágimami
@justhpeter: Sajnos semmi garancia, a tényeknek nem hisznek, csak hazudozni tudnak!!
surdilloFUJT
@NKF: idióta faxbarom,nyilván a polgimester gondoskodott arról,hogy legyen megfelelő hely és ne egymás nyakába köpködjenek a falusiak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.