Zugló volt polgármesterének cége gazdagodik a városligeti Nyereg osztalékából.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Csinált magának egy éttermet a kerületben polgármesterként.
Milyen tehetségesek a mi előljáróink.
És milyen szerencsések.
DR Eric CARTMEN
@sgl: Szerinted amíg Polt elvtárs ennél nagyobb gazemberségeket is elsikál - mit lehet itt tenni ?
kereső
"A Magyar Bankholding Zrt. elfogadta a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarékbank egyesülésére vonatkozó ötéves üzleti stratégiát, e szerint 2023-ban indulhat az új, egységes nagybank – közölte a Magyar Bankholding. A létrejövő nagybank Magyarország legmodernebb bankja kíván lenni, amely rugalmas, nemzetközileg is élenjáró digitális megoldásokat vezet be, átformálja a bankokról kialakult hagyományos képet – írták."- mészáros és vida józsef tulajdonosok.
Ebben a történetben legszebb, hogy a Takarékbank- a takarékszövetkezetek vagyonának lenyúlásából, ellopásából jött létre. Sokáig tartott, de megérte.
kereső
@sgl: Én ezt legalább annyira tudom mint TE. Sőt a két bank konszolidációja is a mi pénzünkből történt az államositás után, még mielőtt privatizálták volna ismét. Közpnézt transzformáltak magánvagyonná, ahogyan az egyetemeknél a közvagyon transzformálódik magán vagyonokká.De Gyurcsány!!
Béla333
Azt, hogy a korrupt, tolvaj, szélhámos Papcsák még ma is szabadlábon van, fel sem lett a bűncselekményeiért jelentve, azt Karácsonynak "köszönhetjük"!
Főpolgármesterré való választása után az egyik első lépése az volt, hogy a másik két bűnöző elődjét díszpinty kitüntetéssel látta el és Tarlósnak még extra lelépési pénzt is adott.
Szerintem a választói nem ilyen megalkudó, bűnpártoló vezetőt akartak, amikor rá szavaztak.
Vagy ha igen, akkor meg most ne pimpogjon senki, hogy a Fidesz mennyit lop...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.