A megbetegedések szinte száz százalékát már a koronavírus brit variánsa okozza Magyarországon - közölte az országos tisztifőorvos a járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján csütörtökön.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Nyunyóka! Az odáig rendben van, hogy elhúztok a .csába, de vakcinából talán le kellene hívni az EU által deponált 24 millió engedélyezett, megbízható adagot és nem Putyin Lábvizével meg Mao könnyével kuruzsolni!...
Nessy
Talán a világ négy sarka helyett itthon kellett volna egy normális vészhelyzeti forgató könyvet csinálni! Együtt működni mindenkivel pártállás, vallási hovatartozás nélkül. De nem ad hoc kidolgozatlan rendeletekkel, hanem közösen megbeszélni, ki milyen segítséget tud nyújtani. A kormányhivatalok vezetői leszállhatnának a magas lóról, és koordinálhatnák az egyeztetést. De azok is csak betartani tudnak, ha valaki nem szimpatikus! Sok halott szárad a lelketeken doktornő! Ha valóban vallásos vagy, tudod, hogy Isten ítélőszéke előtt már egyedül kell számot adni.
Gazella
Neked el kell menned a tököli börtönbe cecilke.. másik ha az EU vakcináit rendesen propagandáztátok volna akkor sokkal több ember lenne beoltva! Másik nagyon sok ember pont az oltás után lett covidos...
Szeretném már látni ahogy téged cilike simogatnak a tökóli faszacsajok... a börtönben.
mzper x
Szerintem jó lesz az egy saroknak is.
Nem mennek északra, nem mennek délre, de főleg nyugatra nem mennek, csak keletre.

mottó: Ha túl sokáig mész kelet felé, végül elérsz nyugatra.
Javító
"Adjatok egy fix pontot, és én kifordítom sarkaiból a világot". Bár kizártnak tartom, hogy ezt a Nemzeth Védelme Asszonyság(seg) tudná. Bár lehet tudja. Én mindig olyan bizonytalan vagyok. Jahhh.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.