A nemzet tisztifőorvosát pár hónapja testőrök védik, miután megfenyegették. A rendőrség nyomoz a fenyegető kilétét illetően, más információ egyelőre nem ismert.

A Blikk cikke szerint továbbra is rendőrök őrzik Müller Cecília tisztifőorvost, akit még januárban fenyegettek meg a Telex korábbi cikke szerint. (Az ügy onnan indult, hogy a 24.hu január végén megírta, testőrök vigyázzák a tisztifőorvost, de az okok akkor még nem voltak ismertek.

Továbbra is rendőrök őrzik Müller Cecíliát

Fotó, címlapkép: YouTube/Magyarország kormánya/videórészlet

A Telexnek február elején a rendőrség elárulta, hogy a Készenléti Rendőrséghez tartozó Nemzeti Nyomozó Iroda nyomoz a fenyegetés miatt, mást azonban az eljárásra hivatakozva nem közöltek a lappal.

A Blikk mostani cikke szerint lapuk munkatársai megbizonyosodtak arról, hogy Müller Cecília vidéki lakhelyét még mindig figyeli a rendőrség, nagyjából félóránként hajt el ott egy rendőrautó, és ha gyanús, idegen autó jelenik meg a környéken, a rendőrök faggatják ki a sofőrt, hogy mit keres arrafelé.

Forrás: Blikk

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ugyan már...cirkusz...ettől a buta ribitől semmi nem függ...ha eltűnne, észre sem vennéd!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Szeparepa2: értem! hát persze és a lölö is röpcsi gizis..
csak úgy....
@Szeparepa2: azért egyszer jó volna ha mindenkit bevezetnél az agyi birodalmadba,már csak a fölös viták elkerülés végett is..
szóval a röpcsis gizinéni fia lenne a lölö? hipi a pipi..
verőce21
@Sziszifusz: A (12:04)-es válaszom neked is szólt kedves. Gondoltam olvastad, ha már így tanulmányozod a hozzászólásaimat.

Nem érdeke ez senkinek, kórházi statisztikusok csinálják a zárójelentésekből...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.