Már nem nyomoznak Szájer József ellen kábítószer birtoklása miatt, a volt fideszes EP-képviselőt mindössze a járványügyi korlátozások miatt büntették meg – szúrta ki a hvg.hu a The Brussels Times cikkében.

Megszüntették az eljárást Szájer József ellen
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A melegpartiról ereszcsatornán át menekülő Szájer múlt heti közleményéből már sejthető volt, hogy ez fog történni, ekkor arról tájékoztatott, hogy

a 2020. november 27-i gyülekezési tilalomsértési és drogbirtoklási ügyemet a hatóság megvizsgálta és jogkövetkezmény nélkül lezárta, hivatalos eljárás nem indult, a mentelmi jog felfüggesztését nem indítványozták. A Covid-19-korlátozások megszegése miatt 250 eurót fizettem.

- írta a volt fideszes képviselő.

Forrás: hvg.hu

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Kit szopott le ez a szakállas kurva,hogy megszüntették a drogbirtoklásért a nyomozást ?A kisember már előzetesben ülne ennyi bogyó miatt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
Köszönjétek az elvtelen német barátaitoknak ! Barmok azok is !
Eladott Ország
rokker33
Kit szopott le ez a szakállas kurva,hogy megszüntették a drogbirtoklásért a nyomozást ?A kisember már előzetesben ülne ennyi bogyó miatt!
Clavigo
Megnéztem volna ezt a majmot,,mikor elkapjak a zsaruk,,gecis szakállal,,kikormolt seggel,szivárvanyos sapiban..,, Szerintem büszkék lehetünk Szájerr Josefinre...
Főlökött
Szájer József !

Ön nem egy közpénzből eltartott polgár lenne, akinek az lenne a feladata, hogy a fizető - adófizetők befizetésért megdolgozzon (?) mert ebből van a fizetése !

Ténykedésébe az alkotmány beleférne, avagy az Önök által kreált alaptörvény, mely nem nyert megerősítést, csak 2/3-ot, de nem is ez lenne a lényeg.

Ön mivel is kezdte, amikor elkapták ? Ja, hogy mentességi joga van ! Ez a stílusa és mentalitása.
Nem személyeskedem, Ön állította és mondta...

Számomra egy senki, egy bűnöző, mely megúszta ennyivel. Másokat pedig hosszú - hosszú évekre lecsuknak, tehát hol is van az egyenlőség és az igazság szolgáltatás ? Vannak egyenlők és van a Fidess érája.
Qqberci
Olcsón megúszta az eresztény köcsög...
namihami
Emlékezzünk, hogy az osztrákok szakállas nőjét mekkora felháborodás kisérte nyilaséknál. Itt a fideszes hasonmás, akiről a végére az fog kiderülni, hogy ott se volt. Persze, egy vonatutazás alatti Tákolmány nagy felületet képes egy pucér férfi/női(!?!?) seggből letakarni.
Aki Én
Cső-görény
A szó minden értelmében.
simmering73
Orbanisztánban a nyáj is komálja az illiberálbuzikat. Shikarinak az ilyenektől van tartós merevedése.
silber13
@Shikari: Mondod te,mint közismert kankurva!.-)))))))))))
silber13
@Shikari: Hímringyó!:-)))))))))))))))))))
namihami
@Shikari: 04.59: Ugye, ezzel nem azt akarod mondani, hogy aki nem fideszes, annak kötelező lesz felvenni a szájer előnevet? És ha jönnek a fideszes pártpotentátok, akkor pucsítanunk kell? Állampolgári kötelesség gyanánt, az illetékes beírja a Tákolmányába, két vonatozás között.
Ismered ugye a régi viccet a buziságról? ha nem, írj...
namihami
@Shikari: Nem figyelsz! Én ugyanis (régi halfarok módszerrel) az összes mondatomat, egy kivétellel,
kérdőjellel (???--ilyennel) fejeztem be. És ez azonnal más szférába helyezi át az egészet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.