- A balliberális oldal egyik kedvenc témája a magánnyugdíjak. Állításuk szerint: "Orbán Viktor haveri zsebekbe tömködte, elherdálta az állami nyugdíjpénztárba kényszerített emberek időskori megtakarításait. " Tegyük tisztába tehát, a magánnyugdíjak kérdését is! - A Horn-kormány a Világbank "ösztönzésére" vezette be az önkéntes alapú magán-nyugdíjpénztári rendszert. A lakosság befizetései mellé a kormány havi 30. 000. 000. 000 forinttal (!!!) "támogatta" ezeket a pénztárakat. Honnan volt havi harminc milliárd erre?! Hát, hitelből!!! Honnan jött a hitel?! Magánbankoktól busás kamatra!

Forrás: flagmagazin.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Most mekkorára növelte Orbán a hitel tartozásunkat?
Peller Anikó
@CsipkeRózsa: Duplájára. Ja nem, triplájára. Hazudjunk mi is minél nagyobbat.

Tízszeresére.

Na jó, mindenesetre csúcson van. És a manyup már sehol, elherdálva. És ha igaz lenne a hitelből felduzzasztása (a régi manyupnak) akkor most ki fizeti a hiteleket? Jah, ha igaz lenne. De a fidesz igazat még sosem ondótt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.