Hadházy Ákos szerint az Orbán-kormány titkol valamit.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
@division: ma, 22:59
Nézd, egy parlamenti képviselő feltett egy teljesen egyszerű kérdést az illetékesnek, de az többszöri megkeresésre sem válaszolt. Egyszerű statisztikai adatkérés. Egy lista az oltottakról, mellétenni a másikat, a megfertőződöttekről az oltások beindulása után, és ha van átfedés, akkor azt a számot megadni. Máshol ez nyilvános adat, nálunk titkolják. Nem az a kérdés, hogy miért, mi célból tette fel a kérdést, hanem az a kérdés, hogy miért nincsen válasz. Az elkapkodott következtetésedet mondhatnánk akár prejudikálásnak is, eleve aljas szándékot feltételezel Hadházyról.
Most akkor azt is magyarázd el, megkérlek, hogy miért nincsen felelet? Mint cicusnak is írtam, csípőből hazudhattak volna bármit, aztán később kimagyarázzák, de nem mondtak semmit. Ezt fejtsd meg. Nem lehet nehéz dolgod, hiszen olvasol Hadházy fejében, tudod, mit miért tesz, talán még azokat a hátsó gondolatait is ismered, amiket még igazából meg sem fogalmazott önmagának.
Tehát?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Szeparepa2: Ezek szerint addig trágárkodsz, bemutatod értelmi színvonalad, amíg etetve vagy, troll elvtárs? Nagy kár, hogy nincs moderáció, vagy némi kis diktatúra, mert akkor már nem volnál itt. Anyám és apám is meghalt már, szidd csak őket, úgyis meg fogsz dögleni remélhetőleg minél hamarabb. Egy aljas féreg vagy, semmi más, még a 6 elemid is kétséges erősen.
Giovanni Alba
@division: ma, 15:35
Gondolod, hogy ezzel a lekezelő fölényeskedéssel meg tudsz bántani? Hát nem.
"Nem volt kedvem válaszolni, mert úgysem értenéd."
Tényleg nem érzed, hogy ezzel a nevetséges kifogással magadat alázod? Ennyire buta nem lehetsz. Mellébeszélsz ... vagy félre? Egy egyszerű kérdésről volt szó, nem a javasasszonyi meglátásaidról.
Mégegyszer, utoljára. Egy országgyűlési képviselő feltett egy egyszerű kérdést, megkérdezte, mennyi a megbetegedettek száma az oltásuk után. Cilimami nem felelt, miért? Nem ismeri az adatot, tehát alkalmatlan, vagy ismeri, de eltitkolja, tehát törvényt és előírásokat sért meg szándékosan, azaz alkalmatlan.
Beírásod értelmetlen, zavaros. Sürgősen keresd fel szemorvosodat, mert amiről azt állítod, hogy jól látható, az nincs is ott. Beugorhatnál a pszichiáteredhez is egy beszélgetésre.
Megkérlek, ha ezek után összeszeded a bátorságod, és megszólítasz, szorítkozz a tényekre, a feltett kérdés keretein belül.
division
@Giovanni Alba: Eszemben sem volt téged megbántani, olvasd el lentebb annak az alpári fasznak a hozzám intézett megnyilvánulását már nem először. Sok ember laikus ebben a témában, miközben azt hiszik, minden fehér és fekete. Nekem két rokonom is immunológus, és egy oldalt lehetne írni a vírusról, a vakcinákról, miért is a legjobb a Pfizer, a Moderna, vagy a Szutnyik, de sosem láttam értelmét, hogy kifejtsem bővebben, mert üres fülekre találna. A miértjét láthatod is lentebb szeparepa kollégától. Az oltások nem a betegséget gyógyítják meg, hanem megelőzik, ill. a súlyosabb szövődményeknek veszik az elejét. Arra válaszolni, hogy hányan kapták el a vírust oltás után, nagyon nehéz válaszolni, mert az is lehet, már eleve ott volt a beoltottban, vagy később esetleg elkapta, de tünet nélkül mit kellene vizsgálni? Az emberek zöme úgy vészeli át ezt az egészet, hogy nagy eséllyel sosem lesz tesztelve, mivel alig produkál tüneteket. Erre a kérdésre mindezek miatt majd csak később lehet válaszolni, amikor netalán az olyan megbetegedések száma is lecseng, amelyek súlyosabb lefolyásúak voltak.
division
@Szeparepa2: Azt, hogy én mennyit érek, főleg hozzád képest, nem tudhatod. Te rendelkezel pl. szabadalommal, adsz több száz embernek biztos megélhetést évtizedek óta? Egyszer jó lenne, ha össze tudnánk hasonlítani kettőnk munkásságát. Szerinted az a stílus a jó amit képviselsz itt? Ez az alpári, mocskolódó hangnem? Lehet, van akiknek ez tetszik, de azok annyit is érnek.
division
@Szeparepa2: Erről beszéltem. Innentől inkább már csak sajnállak és röhögök rajtad, bár javaslom, fejezd be ezt a stílust, mert még egyszer úgy döntök, megunom...
Giovanni Alba
@division: ma, 16:14
Szép, hosszú episztola volt, gratulálok. Kár, hogy ez engem nem érdekel. Felsorolod a nehézségeit kettő darab lista közös elemeinek megszámlálásában. A kérdésre nem neked kellene válaszolni, én nem fárasztanálak vele, hacsak nem mindenki cilikéje rejtőzik a nick mögött.
Te csak arra felelj, miért titkos ez az adat, tudatlanság, vagy tudatos titkolózás rejlik mögötte?
Ha tudod a választ, akkor oszd meg velem, ha nem tudod, akkor talán itt és most fejezzük be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.