Akár már szerdán elkezdődhet a koronavírus ellen hozott korlátozó intézkedések lazítása. A kijárási tilalom az este 10 óra és reggel 5 óra közötti időszakra módosul Az üzletek reggel 5 óra és este 9:30 között lehetnek nyitva. • Az üzletek, köztük a március 8. óta zárva tartó üzletek újfajta, négyzetméter alapú szabályok mentén ugyan, de nyitva lehetnek. Átlagosan 10 négyzetméterenként 1 vásárló lehet az üzletben az új szabályozás szerint. • A szolgáltatásokkal kapcsolatos ideiglenes védelmi intézkedések megszűnnek, így kinyithatnak a fodrászok, kozmetikák és más szolgáltatók. • A vendéglátó üzletek ugyanakkor továbbra sem nyithatnak ki normál üzemben, csak az ott dolgozók tartózkodhatnak ezekben az egységekben. Csak az elvitelre alkalmas ételek kiadása és szállítása érdekében, az ehhez szükséges időtartamig mehetnek be az éttermekbe a vendégek. A szállodák továbbra sem fogadhatnak vendégeket.

Forrás: tenyek.hu
Feltöltő: voltmárjobbis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
"A kijárási tilalom az este 10 óra és reggel 5 óra közötti időszakra módosul"
Eddig sem volt értelme a 8-tól való kijárási tilalomnak, ezt mutatják a számok.
voltmárjobbis
"Az üzletek, köztük a március 8. óta zárva tartó üzletek újfajta, négyzetméter alapú szabályok mentén ugyan, de nyitva lehetnek. Átlagosan 10 négyzetméterenként 1 vásárló lehet az üzletben az új szabályozás szerint."
Minek is ez a korlátozás, amikor eddig is szájmaszkkal lehetett csak bemenni?
Azt ki szabályozza, hogy a hentes pultnál, vagy a zöldséges pultnál , - a beengedett- a vásárlók hányan torlódnak fel?
Fasz orbán, fasz intézkedés
Nessy
Megszüntethetnék ezt az értelmetlen ingyen parkolást is! Sokan egész napos PR parkolónak használják, és tömegközlekedéssel mennek tovább.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.