Meződi Józsefnek már egy éve nélkülöznie kell a színpadot, a járvány miatt pedig november óta éttermében sem fogadhat vendégeket.

Ételfutárnak állt Meződi József. Az Apostol együttes frontembere sok más előadóhoz hasonlóan a koronavírus-járvány miatt már egy éve nem állhatott színpadra, s bár családja egy éttermet is működtet, az a korlátozások értelmében vendégeket tavaly november óta nem fogadhat. A 79 éves énekes nagy örömére kiszállítást még vállalhatnak.

Közzétette: Apostol együttes – 2021. március 28., vasárnap

A családi éttermünk november óta nem fogadhat vendégeket, csak a kiszállítás működik, az ételfutár pedig én lettem! Minden nap déltől estig viszem házhoz a megrendelt finomságokat. Muszáj valamit csinálnom, hogy ne haljak bele az unalomba, mert én hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy mindig van valami dolgom. Így pedig a rajongókkal is személyesen tudok találkozni

– mondta az AcNewsnak Meződi József

Forrás: acnews.hu

Címlapkép: Facebook/Apostol együttes

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
Meződi József 2002-óta nyugdíjas! Ha a kapott összegből nem tud megélni, sajnálom, de nem egyedül van ezzel a világon! Ha sikerült munkát találnia, annak csak örüljön, de ne sajnáltassa magát itt ország-világ előtt!
rokker33
@Bástya Béla Elvtárs: olvasd már el mégegyszer a cikket. Nem azért vállal munkát mert nincs pénze, hanem azért mert unatkozik és segíti a családi vállalkozást.Egy étel futár pénzbe kerül napi minimum 5000 forintba plusz bejelentés. Nem sírni kell mint a többi naplopó, hanem dolgozni kell!
Csizmás Kond
...szerintem ez is csak egy reklámfogás...
jesz
79 évesen már szánalmas látvány a színpadon...ha unatkozik, ha nem...
...bár az is lehet, hogy igény van rá, ebben az esetben tessék, csinálja.. na meg az ezzel járó baromi nagy bevételt sem tudja elengedni...gondolom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.