A főpolgármester figyelmeztet és kér.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Kedves Gergely! Légy szives ne próbáld meg ránk tolni a felelősséget orbán kibaxott elsőségért , és a foci EB-ért remegő aljas intézkedéseiért. Mi !!! csak is kimondottan magunkért és a családunkért vagyunk felelősek. Ami a járvány miatt az országban történik, a védekezésben, az egészségügyben, a löttyel való oltásban, a záárásban-nyitásban, az mind orbán, a törzs, a tisztifőorvos és az egész kormány felelőssége. Én nem vagyok hajlandó ezt átvállalni. Gondolkodj, mielőtt kérsz!
GeoCravker
Értem, hogy Karácsonynak magas a főpolgármesterség, mint bolhának a székláb, de ha nem megy, nem kell erőltetni. A lakosság megosztása a bicikli-kampánnyal is remekül sikerült. Most jöhet az oltáshoz való viszony menti stb. megosztás. Hurrá! Orbánnal szeretne versenyezni? Vagy Karácsony is csak a zavarosban halászva tud vezető lenni?
GeoCravker
@sgl: Jakab a Jobbik neofasisztoid fénykorában lett a párt tagja, és már 2009-ben Valaki volt a pártban. Abban, aminek ellenzékiségében, ahogy az LMP-ében, vagy a Momentuméban sem vagyok biztos. Jelenleg világosabban látom, hogy melyikre miért NE szavazzak, mintsem azt, hogy melyikre miért igen. incl. a kormánypártok.
Az üres lózungok nem érdekelnek. Az sem, hogy aki nem szavaz az ezt, azt, meg a másikat is erősíti. A hitvitában gazdag ökölrázás maximum a kocsmában érv a negyedik vodka után.
De ez magánvélemény és se le, se rábeszélni nem akarok senkit arról, hogy elmenjen és leadja a voksát a semmik szimpatikusabbjára. Csak majd kéretik nem csodálkozni egy hallgatólagos nagykoalíción, vagy csak szimpla magyarázatokon, hogy a Jobbik, vagy bármelyik másik széltoló, mikor miért szavaz a Fidesszel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.