Az ellenzéki politikus szerint Orbán elképesztően veszélyes játszmát folytat.

Szabó Tímea: Orbán félrevezeti és halálos veszélynek teszi ki az embereket a 2,5 milliós oltottsági számmal

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője Facebook-oldalán bírálta Orbán Viktor miniszterelnök koronavírus-járvánnyal kapcsolatos bejelentéseit, intézkedéseit.

Nincs 2,5 millió oltással védett ember, 1 millió van!

Mint írta, a kormány friss hivatalos tájékoztatása szerint eddig csak 1 millió ember kapott két oltást, ezért Orbán Viktor félrevezeti, így veszélyezteti az embereket, amikor 2,5 millió beoltottról és biztonságról beszél.

Minden szakértő szerint sokkal több beoltott kellene a nyájimmunitáshoz.

Szabó Tímea szerint a miniszterelnök

elképesztően veszélyes játszmát folytat azért, hogy megint az eszement fociőrületének hódolhasson. Azért, hogy nálunk rendezzenek nyáron foci EB-t! Beteg gondolkodás ez.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: @Pegero: Elképesztő ez az arrogancia és dilettantizmus hányás szagú elegye, ami belöletek árad!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyar1
A foci eb valóban eszement dolog, de a nyitás nem. Az oltás sem véd meg a fertőzéstől még a tizedik,századik sem. Mint a drog állandóan szúrni kell.
csak úgy....
@Shikari: @Pegero: Elképesztő ez az arrogancia és dilettantizmus hányás szagú elegye, ami belöletek árad!
Klubtag
@sgl: ...Orbánnak már nem ez az első kísérlete az elmúlt, több mint 10 év alatt, csak azok lassúbb "eredményt" hoztak és burkoltan, nehezebben felismerhető folyamatok végkifejletei.
Ilyenek: a lerohasztott egészségügy miatti kórházi fertőzések tömege (évente egy kisebb városnyi áldozat), az orvostársadalom és eü. szakszemélyzet folyamatos, módszeres elüldözése a pályáról, de még az országból is, a prevenciós források szinte teljes átcsoportosítása a fűthető pázsitú focipályát működtetése céljára, a megélhetési gondok módszeres növelése a kiszemelt társadalmi csoportok kárára, stb.,stb.,stb.
Klubtag
A keresztény, népnemzeti, árvalányhajas, kifinomult esztétikai ízlésű fideszes már nem képes Szabó Tímea álláspontján elgondolkodni, azok tárgy és tényszerű tartalmát felfogni, mert ahhoz azért több kell, mint neander-völgyi ihletettség.
Helyette elkezd egy semmirekellő hímivarú, primitív, genetikai selejt módjára arról értekezni, hogy az illető hölgy belőle milyen alpári érzelmeket vált ki és még ezt indokoltnak tartja közreadni is. Ez az igaz polgári jobboldal...
division
Még a 2.5 millió védett sem lenne elég a nyájimmunitáshoz, ahhoz a teljes lakosság 80% - os átoltottsága lenne szükséges, ráadásul közel 1,5 millió ember még meg sem kapta a második oltását, de még azt követően is legalább 2 hét kell a teljes védettséghez, és a gyerekek még csak most következnek. Politikát csinálni egy járványhelyzetből a legnagyobb bűn, de most úgy tűnik meglépi annak a kormánynak a feje, akire eddig mindig szavaztam. Nagy kár.
csak úgy....
@division: a foci minden és mindenki elött..
division
@csak úgy...: Sajnos lehet hozzá köze. Tudom, nagy sportesemény, de itt emberéletekről van szó. A tanárok is csak kísérleti nyulak most, nálunk az igazgatónő már az intenzíven van, pedig csak bejárt kötelességből az iskolába, és még ki sem nyitottak az oktatási intézmények. Vajon mi lesz majd akkor...Az a szerencse, hogy nejem már védett, hiába még csak egy oltást kapott, a tavalyi pozitív teszt és a 4 hetes kínjai védettséget adtak már egyszer, elvileg én is az vagyok a két oltással, a gyerekeket meg jogom van nem bevinni a járványhelyzetre hivatkozva mint már írtam. Majd itthon megtanulják amit kell.
csak úgy....
@division: szorítok nektek! nekünk már van a családban egy halott,aki csak 52 éves volt..
division
@csak úgy...:
Sajnálom. Volt valamilyen alapbetegsége? Oltást kapott?
Clavigo
@Pegero: Miért nem mész már a faszba innen,,?? Mondjuk Orbán elvtárs face .oldalára,,,. nyáladat csorgatni...
Nessy
@Clavigo: Ne menj már ennyire színvonal alá! Már ismerhetnéd Pegero Bayeri stílusát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.