Minden készen áll az óvodák és az iskolák április 19-i újranyitására – jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkára a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján.

Maruzsa Zoltán jelezte, hogy az érettségik minél biztonságosabb lebonyolítása érdekében a 9-12. évfolyamokon csak május 10-én áll vissza a jelenléti oktatás, az 1-8. évfolyamokon és az óvodákban azonban már április 19-én.

Az érettségik szempontjából fontos kiscsoportos felkészítőket, konzultációkat ugyanakkor továbbra is szervezhetnek a középiskolákban – hangsúlyozta az államtitkár.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
És a szülők még mindig nincsenek kint az utcán amiatt, mert azt merészelte mondani a felcsúti izé, h12,12-nél, h
hogy
.
először március, majd április 19-én elérjük a 3,5 milliót, az iskolásokkal próbálkozunk először
.
mediaklikk.hu/miniszterelnoki-interjuk/cikk/2021/04/09/orban-viktor-miniszterelnoki-interju-jo-reggelt-magyarorszag-aprilis-9
---------------------------
.
Miután felsorolta a nyitás menetrendjét, amely az iskolákkal kezdődök, az edzőtermekkel végződik.
-------------------------
.
Ha már a gyermekeket veti be a nemzethy laboratóriumából, az a vég, annál nincs jebb!
.
Hogy szórakozna már felkent jogÁSZ-ként, magát virológusnak képzelve, azzal ami egyidős vele!
vitriol
maruzsán csak az egyik idióta a kormány szócséplői közül, akik kiállnak és "bátran" hazudnak, hazudnak, hazudnak a baloldal oltásellenességéről, ugyanakkor mindegyik csicska játsza a süketet, mert nem akarják meghallani az emberek jogos kifogásait és kéréseit. Több orvosszakértő nyilatkozta, hogy a tervezett iskolanyitásig nem érik el a pedagógusok a védettséget, de a figyelmeztetés süket fülekre talál, s továbbra sem változtatnak a hibás terveiken, sőt még megfejelik azt egy rahedli teltházas focimeccs ígéretével, hagy pusztuljon a magyar! - Mert nem attól lesz sok halott, amit a baloldal MOND, hanem attól amit a kormány CSINÁL! Ezért az egész kormány felel, még az ilyen kis hülye csicskák is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.