A fideszes politikus végeredményben határozottan fellépett az önkéntes szemétszedők ellen. De a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve.

A nap lúzere: illegális szemétlerakásnak nézte az önkéntes szemétszedést a fideszes képviselő

Fotó: Facebook

„Lakossági bejelentés kaptam, miszerint a hidegkúti régi temető környékét egyesek ismét szemétlerakónak használják. Kérem az önkormányzatot, intézkedjen az ügyben! A szemetelők ellen határozottan fel kell lépni, hiszen mindannyian szeretnénk tiszta, rendezett körülmények között élni”

– posztolta hétfő reggel egy szemeteszsákokat ábrázoló Gór Csaba, aki Varga Mihály helyett indul majd a II. kerületben kormánypárti színekben a 2022-es választáson.

Kínos fordulat az ügyben, hogy kiderült, a képen nem illegális szemétlerakás, hanem éppen az önkéntes szemétösszeszedés eredménye látszik.

A kellemetlen hibára a kerület ellenzéki polgármestere, Őrsi Gergely hívta fel a képviselő figyelmét, aki kommentben reagált:

"Az Ön által posztolt fotón annak az eredménye látható, hogy szombaton önkéntesekkel közösségi takarítást szerveztünk a régi temetőnél, és az összegyűjtött hulladékot elszállítható kupacokba gyűjtöttük az út mentén. A takarítást követő két-három órában szokták elszállítani a közösség által összegyűjtött és bezsákolt hulladékot kollégáink."

Lakossági bejelentés kaptam, miszerint a hidegkúti régi temető környékét egyesek ismét szemétlerakónak használják. Kérem...

Közzétette: Gór Csaba – 2021. április 11., vasárnap

Forrás: 24.hu

Címlapkép: Facebook

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Az ilyen Ner-kompatibilis Gór félék szokták megmagyarázni - szintén egy fotó alapján -, hogy Rasi a horvátoknál tulajdonképpen nem eldobta, hanem felszedte azt a szaros pelenkát, hiszen ő környezettudatos és magára igényes hölgy, miközben az ellenzék...ööö...izééé... soros-gyurcsány-civilszervezet-hadházy-jakab-mszp-párbeszéd és hazaáruló oltásellenes grrrrrhhhhh (...ide véreres szemeket és nyálfröcsögést képzeljetek!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
134.bátor
Ez nagyon gáz..." Lakossági bejelentèst kaptam". Aha..a fejedhez kaptál volna,mekkora egy barom vagy.
Málna
@134.bátor: Nincs ebben semmi gáz. Félretájékoztatták, ennyi történt.
134.bátor
@Málna: Borîtèkolva volt,hogy nálad neki lesz igaza
Málna
@134.bátor: Eleve nem arról van szó, hogy kinek van igaza. Rosszul közelíted meg a kérdést. Ha félre tudnád tenni a gyűlöletedet, akkor tisztán látnál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.