A kormánynak egyre kevésbé fontos Budapest: az ellenzéki önkormányzat után saját árnyék „városvezetését” is partvonalra tolta. A héten eredményt hirdethetnek a műemléki védettségű Nagyvásártelep új funkciót kereső felújítására még tavaly decemberben kiírt építészeti pályázaton. De most aligha ad közre erről színes-szagos beszámolót az egyébként több fronton is maximális fordulaton kommunikáló Budapest Fejlesztési Központ (BFK). A kormány ugyanis egyszerűen törölte a Nagyvásártelep rekonstrukcióját is tartalmazó Diákváros fejlesztési programot annak érdekében, hogy a területen a kínai Fudan egyetem építhessen campusát saját elképzelései szerint.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A klasszikus Lánczi féle tétel "amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája" bővül a hazaárulásra vonatkozó hasonló kitétellel! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
A klasszikus Lánczi féle tétel "amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája" bővül a hazaárulásra vonatkozó hasonló kitétellel! =))
Qqberci
Akkor most jön az, hogy Karácsony Gergely lemondja az atlétikai VB-t...
Nessy
És ráadásul még az unokáink is fizetik a hitelt, hogy a kínaiak a milliárdos ingyen telekre, meg most erre a helyre is ők tervezzenek, építsenek maguknak egyetemet a mi pénzünkön. Néha azért a kormányunk gondolkodásra is használhatná a fejét, nem csak kalap tartónak.
lampa laz
Ha valami, akkor ez megérné, h tömegek ezrei lepjék el Budapest utcáit, h a keleti kapu bezáruljon, h csak rés maradhasson rajt és ne több.
nezelodo
Akkor már elkezdtem kínomban röhögni, amikor Karácsony Orbán adott szavára hivatkozott! Miért, van olyanja Orbánnak, és ha van, betartott egyet is? Nem is értem miért van kormánya az országnak, illetve tudom csak díszlet, mindenben a Dakota dönt. Lassan már kezdem azt hinni, Orbán nem a közakaratból megbízott vezetőnk, hanem az ország tulajdonosának tekinti magát.
folt
"Emlékezetes, az eredetileg magyar diákvárosnak tervezett helyen kapna helyet a kínai Fudan Egyetem budapesti campusa. Az intézményt a világ legnagyobb építőipari cégével, a Kínai Állami Építőmérnöki Vállalattal (CSCEC) építtetné meg Magyarország, a beruházási ajánlatuk szerint 338 milliárd forintba kerülne, azaz 650 ezer forintos négyzetméteráron vállalnák összesen 520 ezer négyzetméter megépítését, amihez Magyarország a hírhedt Budapest–Belgrád vasút konstrukciójához hasonló gigahitelt venne fel.

A megvalósításban meghatározott számú kínai munkásnak kellene részt vennie, és import kínai építőanyagból készülne."

Ez ki szerint normális? Épeszű ember szerint biztos, hogy ez nem normális!

Ez Orbán sokadik megbocsáthatatlan bűne, amit elkövet Magyarország és a magyar emberek ellen.
Magyarország és a magyar emberek legnagyobb ellensége az egész világon, Orbán Viktor - aki folyamatosan pusztítja, rabolja, öli a magyar nemzetet (embert, természetet, értékeket, jövőt).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.