Újabb mérföldkőhöz érkeztünk.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakivagyok
Az jó. Spóroltatok vagy 22-23 ezer oltást Nemzetetek Halottjain.De ne legyek igazságtalan hisz mind értetek halt. Jut eszembe itt Tömjénzsóti mikor harangoztat? vagy itt kivették már a nyelvét a Nemzeti Nagy Magyar Harangnak oszt nem kondul? csak koldul.
simmering73
Ebből kb 1 millió bizonytalan hatásfokú kínaival. Ez is mérföldkő, még ha negatív is.
ómió
Alakul! Az "efftársi ellenszél" dacára is!
Macskaszem
.aszhatják, ha nem ér semmit a kínai. Beadták félmillió idős embernek, viszont 60 év felett fele annyi ellenanyagot termel mint nyugati társai, de alapból is csak fele annyit termel.
Pfizer antitest termelés: 60 év alatt 399, időseknél 235
Kínai " : 60 év alatt 210, időseknél 100-110
Ezt a Magyarországnak küldött ismertető anyagokból nyálazta ki egy lelkiismeretes, alapos ember. Kb 2 hete olvastam, és lám bebizonyosodott, mert a kínai sutyerák elszólta magát.
Ez nagyjából azt jelenti, hogy egy fiatal Pfizerrel oltott ember négyszer akkora védelemben részesül mint egy idős, kínai bóvlival beoltott ember.
A Csutkány mindig is utálta a nyugdíjasokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.