Április 19-én nyitnak az óvodák és az alsó tagozatos iskolák.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

OperativTörzs
Mátyás Király szintű király az Orbán is.
Nemegyszer mentette meg az országot, a baloldal agymenéseitől.
Az ország már rég csődbe ment volna, tele lennénk migránsokkal, és nem is élnénk a vírus miatt, ha az MSZP meg a DK szerencsétlen bohócai döntöttek volna fontos kérdésekben.
Azok csak lőni tudtak a magyarokra, meg színészkedni a földön hemperegve és ajtónak szaladva, aztán meg beoltatják magukat, de szívük szerint mindenki más haljon meg.
A Gyurcsányt például hazaárulásért eddig 3-szor kellett volna felakasztani ...
simmering73
@Shikari: Mit köszönsz neki, te hülye? Azt az 1,2 millió kínai szart amiről lapít ez a mocskos kormány? Ami lehet, hogy szart sem ér és az emberek 10-20 ezer ft-ért csináltathatnak tesztet maguknak, hogy kell e nekik harmadik oltás is? Ennek örülsz, te megvezetett barom?
simmering73
@OperativTörzs: Te kiaf@szom vagy? Egy személyben olyan hülye vagy, mint omió, pegero, shikari, verőce összekapaszkodva. Téged kéne akasztani, nem háromszor, csak egyszer, de akkor fütyüljön a talpad alatt a szél legalább egy hétig.
simmering73
@Shikari: Náci csatornapatkányoknak kuss.
Pálinkás Pál
@OperativTörzs: te melyik régi orbánbuzzancs vagy, új, cseppet sem ötletes néven?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.