Az Európai Parlament (EP) elnökéből és frakcióvezetőkből álló, az EP házbizottságaként működő úgynevezett Elnökök Értekezletének brüsszeli tanácskozásán Charles Michel, az Európai Tanács elnöke bocsánatot kért Ursula von...

Forrás: huppa.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Most legalabb elsokezbol kaphatott "lecket" Leyen asszony(sag) - lathatta, hogy ilyen bunkokkal baratkozik orban, akiknel a no harembe valo, meg sokadik felesegnek, agyasnak.
Michael akarmit is tett, azzal, hogy ulve maradt es nem allt fol azonnal, azzal szepen megtagadta az osszes europai erteket, es szavak nelkul is legalizalta erdogan torok no"kezelesi szokasait!
Az egesz kuldottsegnek fel kellett volna allnia, es egy atlatszo indokkal visszavonulni, es a protokollfonokkel megbeszelni, mi a teendo? Egyebkent meg nem hiszem el, hogy az unios protokollfonok nem ellenorizte, hogy minden megfelel-e az igenyeknek, es hogy ezt nem intezte el a megfelelo szamu szek megle'te't

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.