Albert Bourla úgy véli, ősszel visszakaphatjuk a járvány előtti életünket.---Egyre többen hangoztatják, hogy a koronavírus ellen oltottaknak idővel egy harmadik oltásra is szükségük lesz. A CNBC híre szerint ugyanezen az állásponton van a Pfizer amerikai gyógyszercég vezérigazgatója is. Albert Bourla egy online beszélgetésen fogalmazott úgy, hogy az oltottaknak jó eséllyel egy harmadik dózisra is szükségük lesz, amit valószínűleg a második vakcinától számított 12 hónapon belül kell majd felvenniük az embereknek.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
Biznisz az biznisz !
Akár szükséges, akár nem, nyomni kell a boltot amíg kereslet van a termékre. A második adag után jöhet a harmadik, negyedik... X-edik.
Amikor majd szükségtelenné válik az oltás, azt még akkor is szorgalmazzák. Nem árt, nem használ, a haszon a lényeg.
A fentieken még nagyon fontos a konkurencia rafinált lejáratása.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@sgl: Rágd át a cikket mégegyszer. A kínai szarból azért kell három, mert kettő nagyon sok embernél nem alakít ki védettséget. A Pfizer kettő legalább egy évig és addig is a legjobban. Oltasd magad kinaival, az se baj ha az összeset te kapod!
simmering73
Már tavaly megmondták, hogy nagyon úgy néz ki, az influenzához hasonlóan évenként kell majd oltani a covid ellen. Ehhez képest semmi újat nem mondtak most.
simmering73
@sgl: Ezt nem orvosok, nem laborosok, hanem a virológusok, kutatók mondták, akik kifejlesztették a védőoltást. Természetesen egyre többet fognak tudni róla, ahogy múlik az idő és így a véleményük is változhat. Én csak annyit jegyeztem meg, hogy ezt az információt már tavaly is olvastam.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@simmering73: Magyarázd már el légyszíves sgl-nek is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.