Az első oltása után fertőzödött meg az énekesnő.

Tóth Vera az RTL Klub Reggeli című műsorában videóchaten jelentkezett be az adásba. A műsorban árulta el, hogy ő is elkapta a koronavírust.

"Mindenkinek, aki még hitetlenkedik, el kell mondanom, hogy még az én bitang erős immunrendszerem sem tudta kiküszöbölni. Ugyanúgy elkaptam, pedig ugyanúgy vigyáztam, sehova nem mentem, próbáltam tudatosan figyelni"

– mesélte a műsorban Vera, aki a Szputnyik-V-oltást kapta.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy több veszteség is érte az elmúlt egy évben, a fájdalmát pedig csak a rajzolás tudta csillapítani.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Facebook/Tóth Vera

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
igen ...baccátok meg...az emberek zöme átesik rajta, úgy hogy észre se veszi...van még-e hazában celeb cölöp, aki nem kapta volna el ezt a súlyos kórt...érdekes..én egyáltalán nem vigyázok magamra...az ismerettségi köröm sem...és valami csoda folytán elkerül minket a betegség..ez hogy lehet...?
szép új világ
@Pálinkás Pál: Nagyon egyszerű! Az, hogy Pálinkás Pál elkapta a kórt - nem hírérték. Szerintem az sem, hogy Tóth Vera elkapta - ki nem szarja le.
Pálinkás Pál
@szép új világ: igazad van...de nem kaptam el sem én ,sem a társaság...az egész covidnak nem lenne hírértéke, ha immár egy éve nem erre gyúrnának a politikusok...
terlasz
@Pálinkás Pál: Szerintem, akkor nem lenne hírértéke, ha nem lenne ennyi halott, és a túlélőknek sem lenne halálközeli élménye, a szerencsésebbeknek kemény szenvedése. A statisztikák szerint jelenleg kb. 10% esélyed van, hogy elkapd, de ha megfertőződsz, nembiztos, hogy túléled. Nem játék ez, egy életed van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.