A Reuters több névtelen forrásra hivatkozva azt írta, hogy nyilatkozatban bírálták volna az Európai Unió tagállamai a nemzetbiztonsági törvény miatt Kínát, de Magyarország megvétózta a közös kiállást – írja a 444.hu.

A hírek szerint a magyarok arra hivatkoztak:

az EU-nak így is túl sok vitája van Kínával.

Szijjártó az uniós intézkedésről: "Értelmetlen, magamutogató és káros döntés" – Magyarország megvétózta az EU Kínát elítélő nyilatkozatát
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A tavaly elfogadott törvény szigorúan korlátozza az elvben autonóm területen élő hongkongiak jogait. Kínai bírókat delegálhatnak a hongkongi bíróságokra, kínai erőszakszervezetek pedig irodákat nyithatnak a városban. Illegálissá tették az elszakadási törekvéseket, a felforgatást a terrorizmust és az idegen erőkkel való összejátszást is.

A törvényre hivatkozva már Facebook-posztok miatt is vittek el embereket.

Az Európai Unió márciusban 30 év után először hozott szankciókat Kínával szemben az emberi jogok megsértése miatt.

Az EU utazási tilalmat vezetett be négy kínai személy és entitás ellen, valamint befagyasztották a vagyonukat, válaszul arra, hogy a Hszicsiang tartományban élő muszlim vallású ujgurokat elszakítják a családjaiktól, munkatáborokba vagy átnevelőtáborokba zárják, bántalmazzák és megerőszakolják őket, amit a kínai kormány minden erejével igyekszik tagadni.

Szijjártó Péter külügyminiszter

értelmetlen, magamutogató és káros döntésnek

nevezte az uniós intézkedést.

Forrás: 444.hu
Címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ha már egy lejárt lemezű frakcióvezető is beleszólhat az EU szankcióiba, aki a felcsúti nemzetvezető hálájáért koptathatja a b
ársonyhokedlit, akkor ennek az országnak annyi, hasonlóan az afrikai megállapodás vétójához, sportot csinálva abból, ha 100% akarat kellene a bársonyfotel biTORLÁSÁHOZ, már régen szedegethetnék a 22%-ról felttúrbozótt, sorozatosan közjogilag érvénytelen 2/3-ukkal, a töreket az aratók után!
.
A kínai kommunista párt nem bánja a kényes ormányukat, ellentétben a 2010 előttizésükkel, miközben több miknt valószínű a kinai kommunista párthoz való vonzódásuk, mivel papírja van arról a keménymagnak, hogy
.
----- Orbán Viktor és Kövér László volt kommunista ügynökök
propeller.hu/itthon/3340537-orban-viktor-kover-laszlo-volt-kommunista-ugynokok
------------------------------
.
Így köszönt vissza a múlt kereszténydemokrata köntösben!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
Ecsém kakadu, figy mit szólnál ha helyettúk téged zárnának be nevelőtáborba s jól megeröszakolnának téged( ugyis divik nálatok a homo szexualitás) ... egyből kiábrándulnál a kinyaiakból ecsém... Erre befizetnék, hogy lássam a gyönyör mosolyt a retkes hazug pofádon.
vitriol
Ez a szíj-ártó már minden lében kanál, nem kéne a hivatlan prókátort játszania, mert ezzel gyűjti M.o. számára az ellenségeket!
Aki Én
Szar ember. Ez sem a magyarokat képviselő, aljas hazaáruló.
kissé felnőttem
tán csak nem ott fogtok bujkálni de jó vissza se gyertek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.